Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Przychodzi drań niespodzianie porywa w domu na dworze w konwulsje ciało wprawia obłapia mięśnie jak może. Lecz po cóż mi jego siła waleczność i święty upór gdy może on tylko dowieść jak taniec wygląda trupi. Podrywa mnie nagle z łóżka rozwiera szczękę i oczy maluje barwą poranka jakbym się w cud przeistoczył. Na sam przód bieży dostojnie! na prostych i sztywnych nogach a potem członki roznosi jak w biegu po śliskich drogach. Bo gdyby to w samotności zakała mi dokuczała to niech tam oczy nie widzą drgawkami rozrywaj ciało. Ale nie, nie będzie słodko! musi być spektakularnie w szczytowym żądz uniesieniu przeszywa członki figlarnie. Bo kiedy wrócą marzenia młodzieńcze szały podniety to ciało musi nadążyć by wzbudzić w żonie apetyt. I wtedy już żadne pląsy mi w ruchach nie przeszkadzają w miłosnych słów uniesieniach ze skurczem w parze chadzają. Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 8
Annna2 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Orany Robert! Toś mnie zaskoczył. Nic nie zapowiadało dla mnie że to erotyk- a jest. Niech wracają i nie tylko w marzeniach niech. I wtedy już żadne pląsy mi w ruchach nie przeszkadzają w miłosnych słów uniesieniach ze skurczem w parze chadzają. I Ty gdzieś mówiłeś że jesteś gorszy- nie, to nieprawda. To jest cymes. 2
Migrena Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Robercie. Fenomenalny wiersz ! Świetnie napisany ! Super ! 2
Berenika97 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Robert Witold GorzkowskiŚwietnie się czyta - chce się dowiedzieć jeszcze więcej o tym draniu - a tu takie ...zaskoczenie! Naprawdę zaskakujący i rewelacyjny!
FaLcorN Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Pan Gorzkowski na koniec słodko, fajnie! Przy słowie "trupi" rytm się sypie, ale to detal. Udanego! Pozdrawiam!
Marek.zak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zaskoczenie. Coś innego i zupełnie nowego Ciebie i fajnie. Pozdrawiam M.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @FaLcorN taka to moja przypadłość;) @Annna2 aż mi się ciśnie na usta no nie zacytuję klasyka e tam. Tak lubię to twoje e tam że wprowadziłem go do potocznego języka. @Marek.zak1 chciałem pogrzać się przy sławie Mistrza! 2
Migrena Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Robercie. Tak się rozsentymentalizowałem (?) tę naszą wczorajszą rozmową o koniach i mi się w nocy przypomniało. Było lato. Chodziłem w samych jeansach. A kiedy siadałem na trawie i rozczesywałem mu palcami długie, jasne włosy przy przednich nogach, on się mną bawił. Miałem kucyk do połowy pleców. Adolf łapał go wargami, podnosił i puszczał. A ja na plecach czułem jego ciepły, balsamiczny oddech. Wybacz. Tak mi się jakoś wzięło...... 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Migrena to mądre zwierzęta
Nata_Kruk Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 (edytowane) O.. skurczu.. skurczybyku.. :)) Ten wiersz wybrzmiałby cudownie w ustach.. Irenki Kwiatkowskiej, albo.. Wiesława Michnikowskiego. Robert... świetnie. Edytowane 22 Sierpnia 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @Nata_Kruk dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi