Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Przytulia35 Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 * najzwyczajniej w świecie kocham Cię synu złocistej ziemi i pochmurnego nieba ** pragnę być bardzo blisko bo wiem że na dnie Twoich czułych oczu wypatrzę wzrok sarny zielonej jaszczurki uważnego jastrzębia *** napoisz mnie z własnych dłoni świeżą wodą **** najzwyczajniej w świecie jestem Twoja w tej nocy powierzona Ci w opiekę ***** cierpliwie wyczesująca Ci z włosów sosnowe igły lecząca skaleczenia miłosnym szeptem ****** abyśmy mogli iść w siebie dalej w rozśpiewany las 12
Migrena Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @Przytulia35 wiersz wywołuje poczucie intymności i spokoju. Piękna aura :) 1
Annna2 Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @Przytulia35 kochaj mnie- po prostu kochaj mnie, klimatycznie bardzo
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @Przytulia35 Śpiewaj tak dalej, a ja się się zasłucham nieprzytomnie...
Leszczym Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 @Przytulia35 To ładny wiersz jest.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Pięknie o.. symbiozie.. człowiek i ona - natura.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 @Przytulia35 wiersz uspakaja ale z gwiazdki bym sobie odpuścił - nic nie wnoszą świeżą wodę przyniósł ci w dłoniach i jesteś taka "zaopiekowana" on się stara najczulej jak może bo idziecie w siebie od zaraz :)))
MIROSŁAW C. Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 @Przytulia35 Z podobaniem, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi