wierszyki Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech spr9buje... Tę średnicówkę, jeśli już ;) Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Manek Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech spróbuje, jeśli już ;) Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Berenika97 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 @Annna2 Dla mnie to piękny, intymny wiersz o miłości. Stworzyłaś niezwykle muzykalną kompozycję - zarówno w dosłownym sensie (con moto, cis-moll, con amore, sempre), jak i w rytmie słów. Szczególnie porusza mnie motyw wyżłobionego przez deszcz imienia - to metafora, która pokazuje, jak głęboko ukochana osoba wpisała się w Twoim życiu. Wers - "Na drodze po której wciąż jeszcze idę" rozumiem jako ciągłe trwanie w miłości, nawet gdy druga osoba już nie jest obecna. 1
Annna2 Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2025 (edytowane) @Berenika97 tak. dziękuję pięknie @Rafael Marius dziękuję Edytowane 11 Sierpnia 2025 przez Annna2 (wyświetl historię edycji) 1
Annna2 Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2025 @Czarek Płatak, @[email protected] dzięki
viola arvensis Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Annna2 aż poczułam ciarki na skórze. Piekna wrażliwość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Annna2 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @viola arvensis dzięki
Rekomendowane odpowiedzi