Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Lipca (edytowane) Dziś wstałem z uczuciem głodu świat zawirował nad łóżkiem ścisnął grdykę serce szlocha jak ja bardzo ciebie kocham. Słaniam się z nogi na nogę bo wierność twoją doceniam więc ciągnę twardo ze sobą aż krew zalewa mi trzewia. Lubię dotykać miękkości i twardych miejsc pod pępuszkiem choć dawno już się nie chciało pójść na siłownię kwiatuszku. Lecz choćbym szlochał otwarcie litrami oczy zalewał nigdy nie zdołam cię zabrać w ostatnią drogę do nieba. Boś ty nie przybył z Afryki i w Polsce jesteś zrodzony nie raz na trawie odczułem jak gnieciesz ciężarem swoim. Lecz przyszedł dzień rozrachunku mam w głowie dziesięć przykazań nie będę płakał w poduszkę rozstaję się z moim . . . . . . . . brzuszkiem Edytowane 28 Lipca przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 11
Marek.zak1 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Pomysłowe erekcjato, a życzę peelowi wytrwałości, bo ten wychodowany, bliski znajomy łatwo nie odpuszcza i będzie wciąż prosił o smakołyki:). Pozdrawiam 1
Annna2 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Robert Witold Gorzkowski Orany, to nie jesz- a jak się rozchorujesz to co? Ere suubcio. 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Marek.zak1 miałem zabieg w uśpieniu przygotowywałem się dwa tygodniu a po zabiegu wystarczyły trzy dni no masz ci los ile jest warte nasze życie, bez luksusów, poezji i dobrej restauracji Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Annna2 no już jem to znaczy znowu muszę przejść w tryb przygotowania do zabiegu ale tym razem przechytrzę los bo bez zabiegu 1
Annna2 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Robert Witold Gorzkowski to zdrowiej i nie choruj
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca A masz na to sposób Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie nas nie rozpieszcza
Migrena Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Robert Witold Gorzkowski Psalm głodomora. Miłość cielesna, wierność tłuszczowa, tragedia grecka zakończona dietą. Brzuch -- kochanek, wróg, relikwia. Śmieszno, straszno, i trochę się chce kebaba. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Kropki wzięte z gwary więziennej? Łukasz Jasiński
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Migrena czyli efekt jest pozdrawiam @Łukasz Jasiński niestety sprawy więziennictwa są mi obce więc nie wiem o czym Pan pisze. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca ale mnie zainspirowałeś:)))) ja też chciałbym się rozstać z brzuszkiem co się przyspawał nie odstępuje na krok i wszędzie ze mną chadza ... Pozdrawiam 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Jacek_Suchowicz już przeczytałem niezły
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Roma dziękuję lubię erekcjata bo nigdy nie wiadomo co czai się w tle każdego wierszyka.
Natuskaa Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Straszno tak, bez śniadania :0 Niechby chociaż warzywo, albo owoc... Niemniej jednak życzę wytrwałości w dogadywaniu się ze swoim "brzuszkiem" Pozdrawiam :) 1
Berenika97 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Robert Witold Gorzkowski to niezła lirykę miłosną do brzuszka - sprytnie! Wiem, że jest bardzo osobisty i szczery, więc życzę dużo wytrwałości i zdrowia. 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 28 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca @Berenika97 dziękuję
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca @Robert Witold Gorzkowski A mi nie, bo: stawianie różnych kropek w różnych miejscach na ludzkim ciele - jest to sygnał, dlatego nikt nie pojmuje - dlaczego nie została zdymisjonowana pani Barbara Nowacka - teraz jest głośno o kropkach, tak właśnie działa Tajny Ruch Oporu - kontrwywiad, zresztą: nieważne już i miłego dnia. Łukasz Jasiński
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 28 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca @Łukasz Jasiński dziękuję za wyjaśnienie 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Opublikowano 28 Lipca Fajne i dość oryginalne erekcjato, a kropeczki można usunąć, bo psują efekt. Pozdrawiam. 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 28 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca @piąteprzezdziesiąte dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi