Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca myśli czasem bolą więc omijam je podziwiam świat słuchem wzrokiem nie otwieram nimi kolejnych drzwi i bram bo diabeł wie co za nimi jest tu i teraz jestem spełniony nie boje się żyć bez myśli - toć to istny raj 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, no co Ty, podpisujesz się pod tym, że jesteś bezmyślny? Przemyśl to jednak :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - Droga Alicjo - nie chodzi o bezmyślność tylko o chwile - - bez myśl a takie się zdarzają - Pzdr.serdecznie.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, nie wiem czy takie są możliwe. Nawet jak śpię i przekręcam się na drugą stronę, głowa zadaje pytanie, - dlaczego? Ano, bo coś nie pasuje, bo niewygodnie, bo jakiś szmer, jakiś obraz ze snu, pytanie która godzina, co jutro itd. Nie potrafię sobie wyobrazić nicości, no ale może Ty...
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Alicja_Wysocka droga Alicjo kobiecie trudno jest myśleć o niczym. Ma w głowie wiele szufladek które ciągle się otwierają i łączą natomiast my w swojej błogości doszliśmy do perfekcji jak mamy otwartą szufladkę to tylko jedną jak temat się wyczerpie potrafimy o niczym nie myśleć i to się nazywa mężczyzna. 1
Annna2 Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Waldemar_Talar_Talar myśleć znaczy marzyć- rób to. Ryszard Riedel powiedział że przestał marzyć, a jak człowiek przestaje marzyć- umiera. I tak się stało- rok po wypowiedzeniu tych słów- umarł Nie przestawał marzyć
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Robert Witold Gorzkowski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, te Wasze pojedyncze szufladki — z pozoru puste, a jak się dobrze przyjrzeć, to się okazuje, że jedna to sport, druga to drzemka, trzecia to myśl o obiedzie, czwarta… „nic”? Ale dobrze, że w tej błogości dajecie sobie czasem pomyśleć — choćby o tym, jak kobiety myślą za dużo! Może i mam więcej szufladek, ale przynajmniej wiem, gdzie są moje skarpetki A „myślenie o niczym”? Brzmi jak cudowny mit, którego istnienia nadal nie potwierdzono naukowo. Uśmiechniętego dnia :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Alicja_Wysocka obejrzyj sobie na YouTube a zrozumiesz o czym pisze Waldemar: „Czym się różni mózg kobiety od mózgu mężczyzny.” Distributed by Tubemogul
Berenika97 Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Waldemar_Talar_TalarDla mnie to autentyczny przekaz osoby, która nie chce myśleć o sprawach, które sprawiają ból. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Robert Witold Gorzkowski Fajnie, uśmiałam się — dobre to jest, ale zdecydowanie nie naukowe. Kabaret pełną gębą, a mózg to jednak chyba trochę bardziej złożona sprawa! No i dobrze, że jest ta iskra i chaos — bez tego życie byłoby nudne! A my? Nasze kable może i iskrzą, ale przynajmniej dają światło! :)
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Alicja_Wysocka to dlatego czasem trudno się komunikujemy ale zawsze się dogadamy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca @Robert Witold Gorzkowski Otóż to - i bez Was i bez nas, świat dla nikogo :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - nie każda myśl marzy - są puste myśli tak mi się wydaje - dzięki za komentarz - Pzdr.serdecznie Witaj - dokładnie nie lubię krzywo myśleć - Pzdr. @Rafael Marius - dziękuje - 2
Rekomendowane odpowiedzi