kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dla przyjaciela nie warto pytać o drogę; impuls najlepszym doradcą poznanie wymaga odwagi- z uśmiechem kwitną stokrotki wokół nas tańczą radości w sukniach utkanych z marzeń nie przepraszaj - nie musisz i tak Ci zawsze wybaczę
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 wiersz powstać musiał. to taki wewnętrzny przymus... temat może i oklepany, jednakże starałam pisać jak najbardziej "od siebie". wielkie dzięki dla Romana Bezeta i Alter Net za pomoc w warsztacie. Pozdrawiam Kalina
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 piękne... naprawdę... tylko te stokrotki jakieś dziwne pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dziękuję Arku... stokrotki przemyślę, masz jakieś propozycje? Pozdrawiam k.
always born Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ze stokrotkami nie rób nic , bo co jak co ale tylko stokrotki kwitną ze śmiechem :) piękny, bo lekki i prawdziwy ten wiersz Pozdrawiam
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Odnośnie budowy wiersza nie wypowiadam sie bo nie jestem ekspertem ;) Temat-plus bo przaciągnął mnie tutaj...ogółem wiersz pozytywne wrażenie na mnie zrobił czyli nie jest zle ;)pozdrawiam .
Samo zło Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 chyba się powtarzam, ale cóż; nie nie -ale bez przekonania :/. serdeczności
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 always born : dziękuję za dobre słowo ;) zawsze człowiekowi milej na duszy...kasia : miło mi bardzo... skoro nie jest źle, to chyba mam powód do radości ;)samo zło : cóż... o gustach się nie dyskutuje :)izo : tak właśnie miało być - skromne, delikatne, ze swoistym urokiem. dziękuję za wizytę pozdrawiam k.
Michał Ziemiak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pod tymi słowami i ja się podpisuję - w 100% ;-) pozdrawiam!
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Pansy - bardziej magicznie... nie wiem. starałam się w sumie nie czarować tak bardzo słowem... gdzie proponujesz jakieś zmiany? pozdrawiam (i dziękuję za deszcz;) kall
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 jest dobrze, przy tym impulsie tak młodo i porywczo. ogólnie klimat lekki, fajnie się czyta, nie ma pod górę. zmian nie proponuję, uważam że wszycho jest u siebie w domu. pozdro
kall Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jay Jay - dziękuję za miłe słowo. cóż... mam nadzieję, że nic nie zabłądziło ;) pzdr k.
Rekomendowane odpowiedzi