asher Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 śnij mi się wij niech pogasną gwiazdy okryj mnie nocą i jutra nie wpuszczaj wij mi się śnij
Wiktor Desiczewski Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 eee no niestety.. ostatnio był taki już jeden... z tym, że tutaj widzę pomysł, ale chyba nie dko końca dopracowany... niestety + nie dam.. za krótki, nie przemawia do mnie pzdr wiktor
Ona_Kot Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 zaproponuję rozwinięcie śnij mi się wij okryj mnie nocą i jutra nie wpuszczaj wij mi się śnij zaprowadź porządek w zasiekach w metrach i centy i chleb po angielsku wij mi się śniąc *** heh, czy to trochę dłuższe cudactwo moje - oddaje choć trochę gorycz emigracji ;)? pozdrawiam
asher Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Dzieki unizone. Ja nie po plusy, tylko z potrzeby stesknionego ducha. Jest krociak i siup. Kotku, Twoj oczywiscie lepszy :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 niech pogasną gwiazdy okryj mnie nocą i jutra nie wpuszczaj - to zajebiste te 'wicie się' troche nie tego... pozdro.
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 oczekuję małego rozwinięcia :) utwór ciekawy, sen i wicie - jak najbardziej. tylko - jak to rzekł wcześniej Wiktor - mało czasu dajesz czytelnikowi na analizę. czyżbyś był taki tyranem i kazał upajać się tylko zapachem? :) Pozdrawiam Kalina ps. koci mix jak najbardziej :)
Samo zło Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no cóż- nie wysiliłaś się, bo frazy znane, oj znane...gwiazdy pogaszone były już w 100 wierszach i całość wcale nie jest zajebista, a to że mało jest raczej atutem, przynajmniej mnie nie męczy. serdeczności
asher Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Kochani, bo ja sie wysilam, piszac powiesci. Znane Wam to jest? :) Milo, ze wpadliscie pocieszyc sromotnego wygnanca.
asher Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Bo to byla 3 w nocy. Nic to, dzis tez jest noc, moze sie cos domysli :)
Michał Ziemiak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja napiszę tak: tytuł jest świetny (trochę mi się kojarzy z filmową muzyką M.Lorenca...), ale wierszyk stanowczo za krótki - jest świetny pomysł i trza go rozwinąć. Np. "kocia" propozycja jest OK. Myślę, że wyjdzie z tego ciekawy kawałek... byleby pozostał tak dynamiczny jak w/w. miniaturka ;-) POZDRAWIAM!
asher Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Dzieki! To ja go z Kicia sprobuje in private :) Efekty wkrotce...
Rekomendowane odpowiedzi