Ten utwór został doceniony przez użytkowników. aniat. Opublikowano 31 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 (edytowane) Sukienki dziewczynom są po to By wiatr poszarpał je mocno Z szaleństwem i namiętnością W fason się wtulił beztrosko Dziewczyna sukienki zakłada By ptakom się przypodobać W rękawy ich trele wsunąć W rozkloszowaniu wirować W sukienkach się łąka przegląda Makami chabrem rumiankiem Czasem rozkołysze koronką Gdy trawy budzą się rankiem Dziewczyny w sukienkach pięknieją Ich stopy pląsają miękko W tańcu marzenia drżą lekko A szczęście się rodzi z piosenką Edytowane 31 Maja 2025 przez aniat. (wyświetl historię edycji) 8
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @aniat. Pasuje mi Twój wiersz, ale nie wiem czy dadzą się namówić. Już Perfect (chyba) śpiewał 'i nie ma sprawy, ślicznie jej w sukience' Jestem za, przynajmniej od czasu do czasu, a nawet i często. Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 W sukienkach czujemy się elegancko:) 2
Marek.zak1 Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Też jestem za sukienkami:). Pozdrawiam. 2
Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 @aniat. Wygląda na to, że Twój wiersz, to cała prawda.
andreas Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @aniat. "By równowaga nie była zwichnięta, podnosząc suknię spuszczała oczęta." - Sztaudynger 2
[email protected] Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 @aniat. Dziewczyna, sukienka... i miłość, do pląsów miły się przyłącz? 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2025 @Marek.zak1 Mnie to już wszystko jedno... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi