Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 21 Maja Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Maja (edytowane) mam przyklejonego barwinka koło ust odpoczywające piwne oczy z białą koronką w halce i koszulce rozkoszuję się niewinnym powiewem z drżącej nieśmiało drzemki zdmuchuję płatek do nieba Edytowane 21 Maja przez violetta (wyświetl historię edycji) 12
- - - Opublikowano 21 Maja Zgłoś Opublikowano 21 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z drzemki albo w drzemce zdmuchuję + kogo? co? - płatek Subtelniej udekorowany ,niż zwykle, mniej słodziakowaty. Tym razem udało się stworzyć dobrze ugruntowany słowami, lekki, uwodzicielski obraz. 1
violetta Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja @Naram-sin no widzisz jaka jestem zdolna, a już miałeś mnie za tępą:) mnie to się powoli odkrywa:)
- - - Opublikowano 21 Maja Zgłoś Opublikowano 21 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiesz!? 1
violetta Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja @Naram-sin chciałam oddać taką błogą chwilę, już pięknie się robi :)
Deonix_ Opublikowano 21 Maja Zgłoś Opublikowano 21 Maja No i ładnie ujęta chwila, obraz szczęśliwego spokoju, harmonii :) Podobaśka :) Pozdrawiam :) Deo 1
violetta Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja @Deonix_ dziękuję i życzę spokojnej nocy:) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Maja Zgłoś Opublikowano 21 Maja @Deonix_ Była figlarka nad figlarkami pisała strofki do góry nogami a kto? Violka Pozdrawiam :) 2
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja … i rys psychologiczny Lolity gotowy. Pzdr. 1
violetta Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja (edytowane) @Dariusz Sokołowski raczej pewniejszej siebie:) Edytowane 22 Maja przez violetta (wyświetl historię edycji)
andreas Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja @violetta Bardzo przyjemny wierszyk, a te koronki w haleczce-miodzio. Pozdrawiam. 1
Roma Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja Lubię do Ciebie zaglądać, Twoje wiersze tworzą niesamowitą, wręcz bajkową atmosferę :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja @violetta Jak zwykle dobrze Ci się powodzi/ U nas rododendrony pięknie kwitną. Zobacz tylko... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dagna Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja @violetta Violu, czuć relaks w Twoim tekście, choć niekoniecznie dzięki zbyt dosłownemu wyznaniu: mam odpoczywające piwne oczy. To, jakie mamy oczy może nam powiedzieć raczej kto inny ;) Podoba mi się druga strofka, te haleczki i koszulki, no, słowem babeczka w pełnej krasie o poranku na tarasie ;)) Nie kupuję natomiast drążącej nieśmiało drzemki, a to dla tego, że nawet podczas drzemki drżymy co najwyżej my, a nie drzemka ;)) Zdmuchnięty płatek nieba, znów do podobania, taki arcypoetycki, niech będzie :)), pozdrawiam miło. 1
violetta Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja @Dagna pewnie, pisałam późno wiersz, może mieć niedociągnięcia:) ja już o tej porze jestem ledwo żywa, a co dopiero później. :) @Rafael Marius wiem, że pięknie, często je widuję, dzika azalia pięknie pachnie, ale jest trująca. Znowu fajnie pada, ale w miarę cieplej. @Dagna ktoś może doprecyzować mój kolor oczu, bo nie jest oczywisty piwny:) chciałam to podkreślić, bo znam wartość swoich oczu :) niech sobie odpoczywają od ekranów:) 2
Wiesław J.K. Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja @Dagna uwielbiam koronki francuskie alencon, chociaż mam koronkę calais:) @Wiesław J.K. Taki piękny i go mam:) 2
Rekomendowane odpowiedzi