Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 8 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 (edytowane) ta gwiazda jest moja ja byłem pierwszy a Ty tu nie stałeś dla wszystkich wystarczy nieba nie sięgniesz jutro podzielimy gwiazdy znowu inaczej ja mam tytuł on pochodzenie inny płaci złotem ten godny z urodzenia zgodnie żądają więcej ta gwiazda jest moja nie sięgniesz nieba miedzy siebie podzielimy gwiazdy najłatwiej dzielić nie swoje myśli nadzieje gwiazdy Edytowane 9 Maja 2025 przez Wochen (wyświetl historię edycji) 9
Marek.zak1 Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 Dawać też, o czym już Pan Zagłoba w Zamościu prawił:). Pozdrawiam 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @Wochen Jeszcze nie sprzedają gwiazd, a już kolejka i kłótnie, komu więcej i z jakiej racji się należy :) 1
Gość Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Początek wiersza zapowiada się całkiem nieźle. Później utwór wpada w zbyt przewidywalny dydaktyzm.
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2025 (edytowane) @Wochen Bardzo fajny pomysł na zabawę w dzielenie gwiazd na niebie :) Edytowane 9 Maja 2025 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 ... "kreseczki" maja trochę racji.. ale mnie się podob.a
Rekomendowane odpowiedzi