mglistym atramentem
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Rafael Marius 6 341
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Niestety efekt pokazania skali patologii był taki, że w wielu firmach za przytulenie koleżanki z pracy bez jej zgody można wylecieć z roboty, bo zostanie to potraktowane jako molestowanie. Znam takie przypadki.
Ja bym czegoś takiego teraz na pewno nie zrobił, a kiedyś jak najbardziej.A pytania się, czy mogę panią przytulić, jest z mojego punktu widzenia całkowicie chore. To powinien być spontaniczny akt, tak jak to robi wspomniana wyżej sąsiadka.
Co do tego, że tylko kobiety są molestowane też nie jest prawdą.
Jako dziecko spotkało mnie to czterokrotnie od mężczyzn w tym raz bardzo przemocowo i ledwo uszedłem z życiem. Zatem też mógłbym wiele na ten temat powiedzieć.
U mnie w podstawówce najczęściej molestowaną osobą był chłopak o dziewczęcej urodzie i zachowaniu i to zarówno przez mężczyzn i kobiety.
Ja również byłem śliczniutki i milutki zatem dużo starsze ode mnie panie mną się bardzo interesowały i czasem dochodziło do tak zwanych innych czynności seksualnych
A to że za moją zgodą nic tu nie zmienia, bo poniżej 15 roku to zawsze czyn karalny.A fakty są takie, że mężczyźni dużo rzadziej się do tego przyznają i stąd ta dysproporcja.
U nas w podstawówce tak samo dziewczęta jak i chłopcy byli molestowani.
Nikt się z tym nie krył stąd wiem. Opowiadaliśmy sobie.
A swoją drogą to miałem najlepszą klasę na świecie i wszyscy się wspierali w tym również, przytulając się wzajemnie.
0
-
-
Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach
-
- 45 odpowiedzi
- 689 wyświetleń
-
- 24 odpowiedzi
- 415 wyświetleń
-
- 23 odpowiedzi