Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... najważniejsze, że wstajesz.!

... Wiola... skoro pokazał się drugi tomik, to z pewnością, nie będziesz poezją.. niczyją... Gratulacje i thx za likn.

Za.. tetu.. prawda, melodyjny i rytmiczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja też gratuluję!

I moje marzenie się spełnia. W czerwcu będzie koncert w Białymstoku do moich tekstów piosenek. Zawsze chciałam, żeby ktoś je przefiltrował przez swoją wrażliwość i żeby coś wspólnie... 

Jak celebrujecie wydanie tomików? Co się wtedy robi?

Pozdrawiam ciepło, bb

Opublikowano

@lena2_ Kochana dziękuję!

Wydanie książki, każdej bez wyjątku, to mozolna i czasochlonna praca ale warto. Osobiście bardzo cenię Twoją twórczość i chciałabym kiedyś czytać Twój tomik. Życie jest krótkie, warto działa. Też kiedyś nie mialam tej odwagi i ani kszty wiary w siebie ale dzięki wsparciu i dobrej energii innych ludzi, zrobilam to i na pewno, jak Bóg pozwoli, będę pisać dalej.

Wysyłam Ci mnostwo dobrej energii, uwiez w siebie i do góry skrzydła ! Piszesz wspaniale i tylko o tym pamiętaj

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@beta_b cudownie, serdecznie gratuluję!

Ja celebruję dziękujac nieustannie za wszystko Panu Bogu i w zasadzie tylko /aż tyle

A tak przyziemnie, to dostaje zaproszenia na wieczorki poetyckie, gdzie czyta sie moja poezję. To jest mile. Sama nigdzie sie nie wpycham, bo nie lubię zamętu wokół swojej osoby. 

Pozdrawiam serdecznie.