Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 21 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Marca szarym końcem to najlepsze co może cię spotkać nikt nie podstawia nogi nikt nie podcina skrzydeł możesz niespiesznie rozkoszować się drogą straceńcy niech pędzą na łeb na szyję na złamanie karku na zatracenie a ty kroczek po kroczku bieżysz po oświecenie :) 12
Deonix_ Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Piękne i pocieszające :) Takie jakby... trochę do mnie, tak poczułam, sorry :)) W sumie... Nie darmo mówi się, że ostatni będą pierwszymi :) W podobnym temacie też kiedyś wierszyk skreśliłam: Pozdrowienia :) Deo 1
Marek.zak1 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca No nie wiem, można wypisać się z rywalizacji, jak się ma dzianych rodziców, wygra się w loterii itp, inaczej z górki do biedy ze wszystkimi konsekwencjami. Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 21 Marca Zgłoś Opublikowano 21 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja pracowałam z bezdomnymi przez chwilę, Boże zachowaj. Od szarego końca. 1
logika Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca @iwonaroma Nowocześni flgmatycy. Po przejściach. I ci co już zmądrzeli. Ależ to dobry wiersz! rusłan. 1
iwonaroma Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Deonix_ Deo, wiersz Twój przeczytałam, podpisuję się pod nim :) Dziękuję, również pozdrówka :) @Marek.zak1 :) pewnie w większości przypadków tak jest, ale... Dzięki za kmnt i również pozdrawiam @aff Tak, ciężkie doświadczenia z bezdomnymi. Jak pracowałaś, to pewnie zaobserwowałaś, że tam trudno znaleźć takich co rozkoszują się drogą. Chociaż ja jednego takiego znałam (z obserwacji), chodził po ulicach uśmiechnięty, spokojny, ale może był przy tym "stuknięty"? Niestety wśród bezdomnych też duch rywalizacji (np.o miejsce do żebrania). Ostatnio dałam bezdomnemu 2 zł. Popatrzył z pretensją - "tak mało?" - zapytał. No może i za mało dałam... Dzięki za kmnt @rusłan Mądrość rodzi się z doświadczeń, takich i owakich :) Z ty dobrym wierszem to "lekka" przesada :) Rzadko mi się zdarza napisać coś naprawdę poetyckiego, jednakowoż piszę wiersze, gdyż na prozę jestem zbyt leniwa ;) A pisać o tym i o owym mam jeszcze potrzebę. Dzięki :) @beta_b :) dziękuję 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca @iwonaroma od pewnego czasu przestałem się spieszyć i jakoś nie zaliczyłem jeszcze spóźnienia. Z przyjemnością czytalem. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. czy rozkoszować, no.. tu różnie bywa, ale reszta treści, tak. Koniec końców.. chyba .. bieżymy.. ku oświeceniu... :) Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca (edytowane) @iwonaroma Ja bardzo do tego wiersza pasuję. Edytowane 22 Marca przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca każdego dnia smakujesz życie wyjadasz to co jest najlepsze idąc powoli z nadzieją skrytą że poznasz to co najważniejsze :) 1
iwonaroma Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @mariusz ziółkowski :) cieszę się. Dzięki i również pozdrawiam @Nata_Kruk :) bywa bywa (różnie...), mimo to bieżymy :) Dzięki, również pozdrówka @Rafael Marius ... Dziękuję @Jacek_Suchowicz o o, właśnie właśnie :) :) @Domysły Monika @Roma @Waldemar_Talar_Talar Podziękowania:) 1
andreas Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Również stosuję się od pewnego czasu do Twojej puenty. Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas :)) Dziękuję, również pozdrawiam @Natuskaa :) dziękuję
lena2_ Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Pochwała powolnego tempa życia w drodze po oświecenie czyli szczęśliwe życie:):)pozdrawiam Iwonko:) 1
iwonaroma Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @lena2_ :):) Również Cię pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi