Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Bożena De-Tre

A ja pani coś powiem: jest pani zboczona tak jak większość zarozumiałych - katolickich dziwek - karierowiczek, wie pani dlaczego mojej mamie nie chcą dać lokalu socjalnego? Bo chcą mi mamę wrzucić na utrzymanie, a mnie wyrzucić do pracy! Naprawdę, jesteście nienormalne! Wie pani co zrobię? Pójdę do sklepu po kolejną wódkę i będę słuchał wojskowe piosenki! Boże, z kim ja tutaj rozmawiam! Z niewiarygodną patologią!!! Zrozumiała pani!?

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@Łukasz Jasiński @Łukasz Jasiński ''Nie zaczekam już na ciebie wszystko sobie przemyślałam..kroczysz -biegnę..biegniesz - kroczę''......pozdrawiam.Może to pomoże nie wiem...znaczy ta wódka.Ja jadę do pracy bo warto ''nie wartościując''.

@Bożena De-Tre Powtórzyłam bo z pamięcią to różnie u ludzi Panie Łukaszu od Herbu.

@Łukasz Jasiński Mamie nie tylko kwiaty pan winien przecież...MAMA najpiękniejsze słowo na świecie....tak dobrze pana wychowała.

Opublikowano (edytowane)

@Bożena De-Tre

Czy pani potrafi normalnie pisać? Po polsku i zamiast z takim chaosem, będzie pani bardzo zaskoczona: byłem na proteście przeciwko nielegalnej imigracji - dzikusów na zachodniej granicy i po całej Polsce policja mnie goniła, a niedaleko Stadionu Narodowego jest restauracja Teatr Powszechny i zostałem bardzo miło obsłużony, a na końcu tej miłej dziewczynie zaśpiewałem piosenkę Zbigniewa Herberta - "Wilki" i co? Wyrzuciła mnie? Wręcz przeciwnie, serce jej pękło i uciekła do ubikacji - zaczęła płakać, oczywiście: powiedziałem jej, iż należę do Ruchu Narodowego i Ruch Narodowy jest ze swojej natury socjalny i ma pochodzenie masońskie, już pani wszystko wie?

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@Bożena De-Tre

Widzi pani? Z jednej strony skrajna lewica, a z drugiej strony skrajna prawica, a można porozmawiać? Można? Zamiast non stop bez sensu wypominać sobie krzywdy, nieprawdaż?O takich ludziach jak ja mówią: pół żartem i pół serio - sieroty patriotyczne...

Łukasz Jasiński