Wiechu J. K. Opublikowano 27 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 @Alicja_Wysocka stało się - no i dobrze, niech sie dzieje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 @Wiesław J.K. Oj dzieje się, dzięki :) @Deonix_ Ukłony i uściski :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 28 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 @Alicja_Wysocka Zgrabna głupawka Alicjo......jak z Krainy Zaczarowanej oderwał mnie na chwilę...pozdrawiam serdecznie
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 @Bożena De-Tre Cieszy mnie, pozdrawiam :) @Natuskaa, @Starzec, @beta_b -dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 (edytowane) @Claire, miło mi, tym bardziej, że chyba pisujesz wolne wiersze, pozdrawiam :) Edytowane 28 Lutego 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 (edytowane) @Claire Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja lubię główkować, szukać rymu, przestawiać słowa, myśleć nad puentą, dla mnie to sama frajda. zatem kłaniam się nisko :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 28 Lutego 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 3
Nata_Kruk Opublikowano 1 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2025 Ala.. jakie głupie..:) są treści, często sporo humoru i.. lekcje do odrobienia - nauki, jak się powinno. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2025 @Nata_Kruk Nata, jak będziesz się chwalić i mówić o sobie za dobrze, nikt nie będzie Cię słuchał. No dobra, jak nie można mówić, że głupia, to małomądra :P Serdeczki :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2025 @Sylwester_Lasota, dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @Roma, dzięki, że byłaś :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2025 @Roma Dziękuję, przepraszam i proszę, to piękne słowa, o których często zapominamy, a uczymy o tym dzieci :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi