Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dnia pewnego (Jezu drogi!) kot mi zeżarł trzy pierogi co ja teraz kuszać budu kiszki marsza grają z nudów nagle patrzę i nie wierzę: kot wyciągnął przed się łapy i wynieśli go z kanciapy jam uratowana przezeń!
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Sory za jakość, u mnie z tego typu twórczością słabiutko. O wyrozumiałość proszę ;-)
Leszek_Dentman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cosik przygłupi ten twój kot. Mój kupuje whiskas.
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 hihihi, ja mam psa :-))), ale on je tylko kurczaki ;-)
Leszek_Dentman Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Rozumiem. Zostałci tylko pies. Ale kota nie masz co żałować. To w końcu był śląski (a może nawet poniemiecki) kot. Co innego mój- z miast Łodzi pochodzi.
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 a pierun wi, co to było za kocisko, rodowodu ni mioł :-)))
asher Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak szwargotal, to nie szkoda, lecz jak godol, to swoj byl. Ino po kiego pieruna, ze dziocha po rusku godala w tych literkach?
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hehe, boch ni miała pomysła na rym :-))). Pozdróweczka Asherku ;-)
Rekomendowane odpowiedzi