Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 13 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego bez skóry na twarzy widać by było mięśnie żyły prześwitywały by kości wszyscy by krzyczeli uciekali nikt by nie chciał przytulić ucałować och skóro-polituro jak ci z człowiekiem do twarzy 15
wierszyki Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Och, jak dobrze ją mieć, no pewnie :-) I najlepiej zawsze własną. :-) Ja bym chętnie poczytała Twoje miniaturki, a jeszcze w oprawie ślicznych zdjęć typu pomarańczowa porzeczka - czemu nie? Wyjdź, wyjdź :-) No jest potem, że rzeczywiście, tak jakby z żyłami i kośćmi, trochę grozy jednak jest. 2
iwonaroma Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @aff :))) Trochę zamieszania z tym wydawaniem (wyjściem ;)) a mnie się marzy święty spokój:) Fakt, by przejść do spokoju wnętrza "trochę" grozy trzeba przejść... Dzięki:) @Łukasz Jasiński Panie Łukaszu, czy dziecko bez skóry na twarzy jest starcem? To wierszyk o nagości :);) Dzięki @MIROSŁAW C. :) dziękuję 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @iwonaroma Nie, nie jest staruszkiem, może być zniekształconym genetycznie dzieckiem z wyniku braku uregulowanej prawnie aborcji, kary śmierci i eutanazji. Jednocześnie: dziękuję za dopowiedzenie w sprawie treści - nie wnikałem zbyt głęboko... Łukasz Jasiński 1
iwonaroma Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Łukasz Jasiński :) @FaLcorN dziękuję:) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @iwonaroma ja zostanę w domu. Nie ma takiej skóry, w której byłoby mi do twarzy. Pozdrawiam 1
andreas Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Szczyt sknerstwa? węża w kieszeni Zbych z Ciechocinka ma jak nikt inny stwierdziła Inka bowiem skórę z wielu zdarła choć niewielką nawet z karła tu nie przypadła jej i wylinka Pozdrowionka. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego @iwonaroma Lepiej nie wychodzić ze skóry z byle powodu. Tylko spokój może nas uratować. 1
iwonaroma Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 :) dobrze, nie będę:) Dzięki @mariusz ziółkowski :) Dziękuję, również pozdrawiam @kollektiv :) zgadza się. A najlepiej przekonać się o tym naocznie:) Dziękuję @andreas ;) Fajny limeryk :) Dzięki, również zdrówka @Rafael Marius Tak! Zgadzam się w pełnej rozciągłości:) Dzięki @Domysły Monika @Nata_Kruk @sisy89 @m1234 Dziękuję:) 2
iwonaroma Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym ;) dzięki @Czarek Płatak :) Podziękowania 2
Rekomendowane odpowiedzi