Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 24 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Ty_moon Czy taki kapelusz przeszkadza, o zmierzchu, gdy aura niczyja... zamierzam nad stawem (z)malować płonącą pełnię księżyca. Sztaluga co prawda w galerii, jegomość już pędzle w niej łamie, przykucnę z żabami trzy chwile, o wróżby łysego zagaję. styczeń, 2025 Edytowane 4 Lutego przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 18
Rafael Marius Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Nata_Kruk Chyba o jakiejś czarownicy o uzdolnieniach artystycznych, szczególnie na polu plastyki.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) @Rafael Marius ... caaałkiem możłiwe.. ;) @violetta ............ niech takie pozostanie... :) @Domysły Monika ... @Łukasz Jasiński ... @MIROSŁAW C. .. dziękuję. Edytowane 24 Stycznia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) a łysy pomyśli chwilę i wróżbę ci zaraz przyniesie "pisz wiersze rytmiczne i miłe a będzie ci dobrze na świecie" :))) Edytowane 24 Stycznia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Wiesław J.K. Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Łysy, dzięki za nocne wdzięki.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) @Jacek_Suchowicz ... Jacku.. od niedawna jestem w dobrym nastroju i... jest to, co wyżej... :) Dzięki. @Wiesław J.K. ... :)).. proszę bardzo i.. dzięki także. Edytowane 26 Stycznia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
andrew Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Nata_Kruk ... nasze śmiałe myśli zakryte nocą księżyc ich nie odkrywa światło zatopiło się w morzu ... Pozdrawiam serdecznie 5* Miłego wieczoru 1
Bożena De-Tre Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Nata_Kruk Natko Łysy już ci odpowiedział...wystarczyły strofki dwie i obraz akwaforte słowem malowany wyszedł CI...zgrabny..
FaLcorN Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Nata_Kruk Pozdrowienia dla Ciebie i Tymuna, dobrego weekendu!
Ewelina Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Nata_Kruk bardzo mi się podoba! Takie "inne" i właśnie tajemnicze jak pisze Violetta. Pozdrawiam:)
poezja.tanczy Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Nata_Kruk Bo co wróżyć, nie przestaje To wiadomość, się wydaje Ciekawie i świeżo Jak bryza :) M.
Czarek Płatak Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia to mój brat. Dla swoich potrafi być bardzo łaskawy:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) @andrew ... ..........dziękuję za strofkę... :) @Bożena De-Tre ....dziękuję za.. zgrabny... :) @FaLcorN ............TymUn, tylko dla treści, akurat pasowało z księżycem (moon), który nieraz zwany jest.. łysym... :) thx. @Ewelina ............. to prawda, nutka tajemniczki jest... :) miło, że zaszłaś. @poezja.tanczy ... dzięki za.. bryzę... :) dzięki za obecność. @Czarek Płatak ... Twój brat.?. mój także.. no to my.. rodzeństwo.. :) Dziękuję, że wpadasz do mnie. Laura Alszer... Domysły Dominika... Marcin Tarnowski... MIROSŁAWC... Mariusz Ziółkowski... WiesławJK... Wam także bardzo dziękuję za ślady czytania. Zostawiam 'zbiorowe' pozdrowienie... :) Edytowane 26 Stycznia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 4
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @Nata_Kruk Tymon.. Szymon.. byle miło, pozdrawiam! 1
andreas Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia Wrażliwy księżyc nie lubił księżyc nad dachy Nysy wschodzić bo słyszał znowu ten łysy lecz pocieszył go Twardowski to są przecież żadne troski tak tylko zrzędzą stare penisy Pozdrowionka. 1
Nata_Kruk Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @andreas .... :) dziękuję za... limerykowaty.. komenatrz. Czy to tak na poczekaniu.? @FaLcorN ... :) yes 'ser'.. byle miło. Pozdrawiam Panów. 1
andreas Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @Nata_Kruk Wydałem onegdaj tomik,który zawiera ponad 700 limeryków i jeśli mi się skojarzy z tematem to komentuję w limerykowy sposób.Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @andreas ... siedem.. SET.?.. :o Zauważyłam, że czasami podrzucasz 'limerykowaty' komentarz. Z taaaakiej ilości, masz z czego brać... :) Pozdrawiam i... 'limerykuj' dalej. @Monia.. dziękuję za zatrzymanie. 1
Radosław Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego pisania i kierunku w jakim zmierza. Tyle w temacie ;)
Rekomendowane odpowiedzi