janofor Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4
moina Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @janofor Pięknie wchodzi w duszę.. rozsiadasz się wygodnie i czujesz jak słowa płyną swobodnie .. Dobrze zaczęta niedziela cudne to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
WilsonHenry Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Ja się tylko chciałem przywitać jako Wilson, no witam hej. Ale patrzę na te wasze wierszyki i dziękuję MTV że podobno wznawia karierę. Bo mandaryna robiła lepsze porostu coś tak ?
Kantata Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @janofor Nie jestem znawczynią sonetów ale melodyjny...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 subtelność moich ulubionych rymów spod znanego klasztoru powala Pozdrawiam
janofor Opublikowano 19 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz Ironizujesz, kolego? Ciśnie mi się do głowy tylko klasztor przy Jasnej Górze, napisz to proszę jaśniej. Pozdrawiam J
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 @janofor gdzież bym śmiał jak zaczynałem stale słyszałem że piszę rymy częstochowskie i tak mi zostało do dziś Znam osoby, które są jurorami w konkursach i w rozmowach prywatnych mówią: "jak widzę wiersz z rymami to go nawet nie czytam - czytam tylko wolne wiersze" Pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi