Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 dzisiaj już chyba nic nie napiszę wiatr mnie kołysze i cisza gra znów obserwuję i znowu słyszę wartość niezmienną co we mnie trwa dzisiaj już chyba nic nie napiszę pomyślę dłużej popatrzę w dal smutek uderza w duszy klawisze samotność w senny otula szal. 22
wierszyki Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Może przejdzie na mnie :) Nikt tego nie wie tak naprawdę, co z tym piszącym, skąd on taki i dlaczego i czy mu z tym zawsze dobrze. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
viola arvensis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @aff tak uroda życia :) Pozdrowienia. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chociaż mnie korci by skreślić coś lecz powiedziałam zachowam ciszę lub się rozedrę na cały głos dzisiaj już chyba nic nie napiszę a może skreślę tysiące słów bo sama nie wiem co chcę od życia koniec droczenia ścina do snu :)) 3
viola arvensis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @Jacek_Suchowicz i wszystko w temacie :) Nie da się nie uśmiechać przy Twoich wierszowanych komentarzach :) Dziękuję.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @viola arvensis Wiersz o odpoczywaniu. Lubię stan, opisany w utworze. No, może za wyjątkiem smutku. :) 1
viola arvensis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @Wędrowiec.1984 noo, ciut więcej niż tylko odpoczywanie :) Smutek też nie jest wrogiem, zwykle przychodzi w porę i odchodzi na czas :) 1
Radosław Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Rozterki twórcy, tak to odbieram. Z wiersza bije pewna lekkość (myślę, że z uwagi na formę i twój styl pisania) Jednocześnie smutek, o którym napisałaś wprost. Życzę radości oraz spełnienia - i w życiu, i w pisaniu. 2
andrew Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @viola arvensis ... w zasięgu dłoni poezja dającą pewność że świat oglądany TWOJĄ DUSZĄ jest piękniejszy od widzianego oczami ... Pozdrawiam serdecznie Miłego popołudnia 2
viola arvensis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @Radosław dziękuję. Radość to moje drugie imię a niespełnienia pomagają w pisaniu liryki @andrew ale pieknie napisane, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pełna zgoda. 1
andreas Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 Warto czasami poleniuchować razem z weną. Pozdrawiam. 2
viola arvensis Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 @andreas to prawda, o tym marzę :) Pozdrowienia. 1
Nata_Kruk Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 @viola arvensis ... dzisiaj szybko mija i bywa tak, że... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki stan mija, oby na dłuuuugo, no i mamy przed sobą.. jutro. Pozdrawiam. 1
viola arvensis Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 @Nata_Kruk dziękuję Dawno Cie tu nie bylo na portalu, a tak ładnie piszesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensisTak, wartość ta nieprzerwanie istnieje i jest jak diament mocna dopóki ludzkość trwa. Pozdrawiam serdecznie! 1
viola arvensis Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 @Wiesław J.K. ładnie napisałeś. Dziękuję, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 Oczko - 21 :) Pozdrawiam :) 1
viola arvensis Opublikowano 24 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota pięknie dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
[email protected] Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2024 @viola arvensis Nie pisz w Wigilię, usiądź do stołu, i uśmiech oddaj wszystkim pospołu. Wszystkiego Dobrego w czas Świąt, refleksji nad życiem Violu. 1
Rekomendowane odpowiedzi