Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 29 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Czasem gubię się w półsłówkach, w pół tonacjach i półcieniach. Kiedy karmią mnie półprawdą, to wychodzę od niechcenia. Czasem biorę za półdarmo i oddaję połowicznie. Zdarza mi się o północy, tworzyć w półśnie wersy śliczne. Często pytam się półszeptem, czego pragnie ma połówka. Zatrzymując się w pół kroku, żeby nie wyjść na półgłówka. 13
Marek.zak1 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Co do rozmów z połówką, to oryginalny tytuł jest: Some like it hot, więc on może też:). Pozdrawiam.
wierszyki Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 W komentarzu trochę gorzej No na serio się.. Odważę :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 fajne :))) ja poł litra mam pod pachą pół kiełbasy w palcach trzymam oraz jajko na półtwardo nie zaskoczy mnie pół zima :) 1
andreas Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Prześwietne! Uwielbiam takie zabawy słowem; w tym wypadku "pół". Pozdrawiam serdecznie.
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Zostawiłam serduszko bez słowa teraz się poprawiam, znakomicie! Edytowane 1 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi