Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Wszystkich Świętych

Rekomendowane odpowiedzi

I puste portfele i wyciąganie kasy od Państwa na święta bożegonarodzenia, obżarstwo, prezenty i po raz kolejny "Kevin sam w domu" i puste portfele i wyciąganie kasy od Państwa...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@Starzec

Tak, nowatorski system edukacyjny i likwidacja religii w szkołach, jeśli już, to: won ode mnie - żydzi, chrześcijanie i muzułmanie jako sekty monoteistyczne mają umysły magiczne i nie potrafią myśleć przyczynowo-skutkowo, niech sam pan sprawdzi - co to jest myślenie magiczne, dobranoc.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@Łukasz Jasiński w nowatorski system edukacyjny, póki co nie wierzę, likwidacja co prawda się rozpoczęła, ale tak naprawdę, to miała swoje preludium dużo wcześniej, religie, to temat rzeka, więc ujść może być wiele, a magią jest to, że jeszcze racjonalnie myślę.

@Jacek_Suchowicz i ja tak robię, ale coraz mniej takich, jak mi się zdaje:)

@poezja.tanczy

Świętych obcowanie.....

Pozdrawiam

@Wędrowiec.1984

Pamiętam jak wieczorem w dniu Wszystkich Świętych ze swoją aktualną jeździłem na Powązki i spacerowaliśmy do 21 wśród rozmigotanych zniczy odwiedzając grób moich dziadków a potem do domku, każde swojego i następnego dnia na wykłady.  Cudowne młodzieńcze czasy1

Pozdrawiam