Stary_Kredens Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 (edytowane) Kot Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podsiadł mnie na fotelu Patrzy przez zmrużone ślepia Łatwo by go było przegonić Lecz obraziłby się i przepadł Potem bym kiciała wołała I bała się że już nie wrócą Te wąsiska łapki w skarpetkach Białych udeptywanie mruczenie I w ogóle cały ten mój kot Wspaniały Więc usiadłam obok a on patrzy z aprobatą i mrucząco odpowiada Dobrze, dobrze zostanę pancia wie kto tu jest panem I jak się zachować wypada Edytowane 18 Lutego 2025 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 3
Marek.zak1 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 Kto pierwszy ten lepszy. Moja Sowa, jak wejdzie, to nie chce zejść z fotela, chyba, że na kolację, czy na spacer:). Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Stary_Kredens Opublikowano 14 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Marek.zak1 no panisko całym pyskiem Pozdrawiam kredens
moina Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2024 @Stary_Kredens to chyba o moim kocie. Proszę wybaczyć ale ubawilam się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Stary_Kredens Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 @Domysły nie ma czego wybaczyć, wprawić kogoś w dobry humor, to chyba najlepsze co można zrobić Pozdrawiam Kredens 1
Rekomendowane odpowiedzi