Ten utwór został doceniony przez użytkowników. m13m1 Opublikowano 21 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Września 2024 W moim pokoju rozmawiam z przedmiotami jak pogłaszczę czajnik dostanę herbaty na stoliku budzik przewraca oczami dywan się uśmiecha do kapci kudłaty rozmawiam i słucham spokojnych dialogów gdzie słowa wciąż płyną powolnym strumieniem samotność z butami usiadła na progu na twarzy powaga ogromne znużenie a lampa przygasła zraniona szeptami że światło wciąż razi odbija się w oczach tapety obwisły gdzieniegdzie miejscami komoda choć stara jest dalej urocza spytałem zasłonę czy nie lubi słońca co w szarym półmroku gdzieś pnie się ku górze i mógłbym tak gadać i gadać bez końca wazonik na stole przygarnął trzy róże 15
wierszyki Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2024 Bardzo ładnie. Osobiście nie lubię tapet, ściany też sobie przecież żyją. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) chciałbym wieczorem pogłaskać butelkę aby mi nalała wina wybornego a ona odmierzy w kieliszku troszeczkę wytrawne czerwone znów Carlo Rossiego jeszcze zabulgocze kiedy ją odstawiam "może pić byś przestał bo alkohol szkodzi" ze złości ciapnąłem nie lubię jak gada muszę szkło pozbierać i umyć podłogę :) Edytowane 22 Września 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2024 Ładnie napisane, a interakcja z przedmiotami istnieje. jedne lubimy, inne niekoniecznie. Ja rozmawiam z moim białym misiem, ale on już nie jest dla mnie przedmiotem. O tym zresztą w filmie Ted. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2024 @m13m1 Ładny wiersz, naprawdę ładny...
Starzec Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2024 @m13m1 dobry pomysł, grunt, to optymistyczne podejście do otaczającej rzeczywistości:) Pozdrawiam:)
andreas Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2024 Świetnie napisane, chociaż mądrego pieska nic nie zastąpi. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi