Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 nie sztuką napisać wiersz o czymś sztuką napisać o niczym tak moi mili to wyższa magia to wyzwanie które ma wiele drzwi za którymi nic śpi nie sztuką napisać wiersz o czymś sztuką jest tak napisać by czytający pogubił się nie wiedział o co chodzi ale mimo to uśmiechnął się taki wiersz o niczym to poważny test tak mi się wydaje nie ważny sens ważne by jego słowa nie kłamały by były tak zagmatwane jak cały ten wiersz 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 Nic a nic mówi do grafomana: nic a nic - jesteś nikim - nicością - bezwartościową pustką wewnętrzną i pralką - umysłów i nic a nic odpowiada zadowolona: dziękuję... Dobrze? Łukasz Jasiński
Rafael Marius Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 @Waldemar_Talar_Talar Tutaj takich o niczym jest wiele. Ja jednak zdecydowanie preferuję te o czymś.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - fajnie że interesujące - Pzdr. Witam - ano tak - ja tęż wole te o czymś - miło że czytasz - Pzdr 1
Rekomendowane odpowiedzi