Czarno białe szarzyzny pejzaże
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Stracony 589
Tak , piszemy różne wiersze, wiele nas łączy coś tam dzieli i niech tak zostanie :) Dobrej niedzieli Waldemarze.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Annna2 · Opublikowano
@Roma super to- wszystkim odpisujesz - mnie nie- ale nic to, nie zasługuję pewnie -
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Wiesław J.K. bardzo serdecznie Ci dziekuje za ten piękny, poetycki komentarz. Serdeczności, dobrej niedzieliZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez słownygolem · Opublikowano
Spojrzałam na stos książek niechętnie I na karmelowe ulice pachnące ponętnie Co to za postać, co koło latarni stoi Próbuje się ukryć? Czy czegoś się boi? Skąd ona się wzięła... Skradła spojrzenie Głową skinęła I poszła Powiodłam wzrokiem za karmelową panią Nie rozumiałam Że miałam wtedy pójść za niąZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Migrena Myślę że to już jest „ Zmiana Warty” i nie taka jak u Błońskiego bynajmiej! ( podglądnij czas zaprzeszły wprawdzie ale wciąż aktalna książka( Zmiana warty!!! Tak i śmierć przestaje być tabu a bywa powolnym umieraniem…w Twoim wierszu( cykl to dla mnie) jest wszystko…uczucia się nie zmieniają.. @Bożena De-Tre Oni żyją z Nami ..i zostawiają pióra ptasie po drodze…dziś w swoim parku znalazłam dwa..
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi