Pisarz James Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 (edytowane) w niewielkim ogrodzie na skraju serca mego gdzie księżycowa ziemia i morze jednością pełnosć wraz z cierpieniem stanowią wyłania się róża biała której niewinność zachwyca porażając naraz i wzrasta jakby z niebiańskiego puchu po bezkresie marzeń jedyna jest taka nowa Diana lecz ów kwiat piękny we wszechwieczność czasów nie wierzy i omszałość chłonie łapczywie przeminie jak wszystko przemknie w rydwanie uczucia pierwszego Edytowane 30 Sierpnia 2024 przez Pisarz James (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Pisarz James Wiersz mi się podoba, a dodatkowo lubię nazwisko James, bo z kingiem Lebronem Jamesem mi się kojarzy ;))) 1
corival Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Pisarz James Podoba mi się co napisałeś. Natomiast, tak sobie myślę, ze warto byloby jednak pokusić się o tytuł. Pozdrawiam :) 1
Pisarz James Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @corival Tytuł już jest. Pozdrawiam 1
corival Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Pisarz James O, i jest dużo lepiej :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Pisarz James Bo przemijanie, co się czym napawa Bo pokwitanie, to piękna zabawa Fajne! :) M. 1
Rekomendowane odpowiedzi