Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Adaś Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Jakby to dobrze było, ułożyć w myślach życie swe całe, by żyć jak nam się wyśniło, prosto i zrozumiale. Żeby nie trafiać ciągle na schody, szczęście mieć w każdym zamyśle, sercem roztapiać lody niezgody, a smutki utopić w Wiśle. Iść wspólną drogą,trzymać swe dłonie, na życie jest wtedy ochota, usta się śmieją i dusza płonie, rym, niepotrzebny na koniec. 14
corival Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @Adaś Marek Gladko toczą się słowa wiersza, jednak nie ma co marzyć, że równie gładko potoczy się życie. W nim raz jesteśmy na wozie, a raz pod. Pozdrawiam :)
Adaś Marek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Hiala Nie musi, wystarczy, że będzie po prostej Pozdrawiam:-)
Stracony Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 (edytowane) @Adaś Marek Czy Ty czasem Adamie nie dobrałeś się do mojej naleweczki ? :) :) :) Edytowane 26 Sierpnia 2024 przez Stracony (wyświetl historię edycji)
Adaś Marek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Stracony Spoko, naleweczka czeka w bezpiecznym miejscu. U mnie jak u Kargula "Słowo droższe od pieniędzy" Pozdrawiam Adam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 co Cię nie zabije to Cię wzmocni codziennie trzeba walczyć o nas a zwłaszcza wtedy gdy cisza spokój rutyna czyha by nas pokonać przyzwyczajenia są solą w oku okrasić ranek dziś komplementem warzywko kupić znaczy się kwiatek czasem po prostu chwycić za rękę i wyprowadzić na piękny spacer ... 1
Adaś Marek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Jacek_Suchowicz Święte słowa, ty potrafisz znaleźć ukryty sens w każdej strofie. pozdrawiam Adam 1
EsKalisia Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 (edytowane) "rym, niepotrzebny na koniec" a jednak jest ... :D Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W życiu trzeba celebrować i pielęgnować radosne chwile Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2024 przez kuradziewczyna (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta racja!!!
Nata_Kruk Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś Marek ... byłoby bardzo dobrze, może aż.. za dobrze. Życzę jak najmniej smutków.
Adaś Marek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Nata_Kruk Lubię optymistyczne przekazy, wydaje się, że pisząc u o smutkach jeszcze je pogłębiamy. Pozdrawiam Adam 1
poezja.tanczy Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @Adaś Marek Bo układanie, co się wydaje To jest rozstanie, co się przydaje Jak zwykle trzymasz poziom Jest przy czym się zatrzymać M.
Kwiatuszek Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @Adaś Marek Mawiają, że jak ma się chęć do życia to wtedy wszystko przychodzi samo. Ładny wiersz, optymistyczny:-) Pozdrawiam serdecznie! 1
Adaś Marek Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 @Kwiatuszek Dzięki, jestem Wodnikiem optymistą, staram się pisać takie przekazy, które mogą choć cokolwiek ucieszyć. Mam pomysł na wiersz o Kwiatuszkach(różach) z morałem, tylko brak czasu i czeka na wolną chwilę. Pozdrawiam Adam 1
Kwiatuszek Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 @Adaś Marek Jak wena dopadnie, to i czas się znajdzie:-) W mojej twórczości jest bardzo dużo kwiatków, być może dlatego, że są takimi pozytywnymi elementami naszego ziemskiego żywota. A ja staram się też wyciągać to co pozytywne i próbuję zarazić tym innych. :-)))
Adaś Marek Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam do spojrzenia "Gra na zmysłach" 1
Rekomendowane odpowiedzi