befana_di_campi Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Przez wiatr chora z liśćmi szarpana płynę włoskim lazurem pod prąd. Nieba chmurzastego Lecz słońce. Ten Goliat swym mieczem prześwietlonym grozi przebiciem serca - zwariowaną tęsknotą 7
Leszczym Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Z dużym podobaniem :))
Dominika Moon Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Ciekawy dobór słów i atmosfera. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można więcej zobaczyć pod prąd.. Pozdrowienia:) 1
andrew Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Super, Wiatr w Kołobrzegu łagodniejszy. Pozdrawiam serdecznie Miłego popołudnia
befana_di_campi Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @andrew Wiersz został napisany w lecie 2012 :)
andrew Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Tak myślałem. Bardzo dziewczęcy. Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru
corival Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Specyficzny klimat tego wiersza powoduje, że zaczęłam doszukiwać się rozmaitych znaczeń. Intrygujące, ale i interesujące... Pozdrawiam :)
befana_di_campi Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @corival Tu chyba nie ma żadnych dodatkowych znaczeń, prócz tego, że jestem przewrażliwiona na pogodowe zmiany Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zwłaszcza wiatry 1
corival Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Ano widzisz, a ja wymyśliłam jeszcze dwie historie pod treść... najwyraźniej zbyt się rozszalałam ;) Pozdrawiam ponownie :)
Rekomendowane odpowiedzi