Ten utwór został doceniony przez użytkowników. kwintesencja Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) Gabinet – są zamsze i plusze I noże, droczymy się z ostrzem Tam miękko się słania, gdzie może Na oślep, na obłęd, na zabój Dozuję różaną kombuchę Mam widok – murale na bluzgach W uliczce aperol dla smaku Tak klei się, lepi w ten upał Przy okazji chciałabym zaprosić Was na moje spotkanie autorskie, które odbędzie się 25 czerwca o godzinie 18:00 w Bibliotece Miejskiej w Gliwicach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 16 Czerwca 2024 przez kwintesencja (wyświetl historię edycji) 10
Nata_Kruk Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 ... może nie wszystko tak w stu %, ale lubię Twoje prowadzenie.. piórka. Dobrego lata. 1
violetta Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 @kwintesencja to gratulacje, fajnie mieć spotkanie autorskie:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 @kwintesencja To musi być miłe doznanie. Dziękuję i oczywiście szczere od serca gratulacje Kwintesencjo. 1
iwonaroma Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 Gratulacje Joasiu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
kwintesencja Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 @befana_di_campi dziękuję Ci, bardzo mnie to cieszy, pozdrawiam serdecznie! @Nata_Kruk dziękuję, pozdrawiam Cię :) wzajemnie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, ja nie z tych co lubią występować, ale skoro taki jest warunek wydawnictwa, to muszę stanąć na wysokości zadania :) oczywiście zapraszam serdecznie! Dziękuję Ci bardzo :) cieszę się, że udało mi się wydać moje wiersze, miłe doświadczenie! Pozdrawiam cieplutko @iwonaroma dziękuję i ślę pozdrowienia do Ciebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 @kwintesencja Zatem życzę miłego spotkania z czytelnikami w dobrej atmosferze. Pierwsze? 1
kwintesencja Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) tak, pierwsze w życiu, zupełnie nie wiem jak to będzie 1
Rafael Marius Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy od tego jacy ludzie przyjdą, ale na takich spotkaniach raczej jest dobra atmosfera, spokojna. 1
Leszczym Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 @kwintesencja Gratulacje, które w dodatku należą się :)))) 1
kwintesencja Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 @Rafael Marius taką mam nadzieję :) oby tak było
kwintesencja Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam Cię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Anna Maledon Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @kwintesencja To gratulacje i powodzenia! Jakoś to będzie! Czytałam parę razy, a jeszcze byłam albo w liceum, albo na studiach i przeżyłam. Nie mieszkam w Gliwicach, ani nigdze blisko, bo przyszłabym wesprzeć. Szkocja daleko. 1
kwintesencja Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Anna Maledon dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem, masz niezbyt blisko niestety…
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 a ja wolę soczek z granatu gdy nie ma wyciskam grejpfruta i schładzam to wszystko dla smaku wspaniałe napoje na upał uliczkę zostawiam na zewnątrz i wszelkie "sentencje " murali uwielbiam gdy ona jest zemną świat staje się zaraz wspaniały :) co to jest jedno spotkanie autorskie - pryszcz części się spodoba części nie ktoś pogratuluje zachwycony pamiętam wydawaliśmy swoje tomiki ze środków unijnych. Był napisany program - dostał dofinansowanie z województwa i poszło (w ramach "kagańca" oświaty w gminach) Wydano po 1000 egzemplarzy każdy i każdy dostał chyba po 3000 zł ale nie wolno tych egzemplarzy sprzedawać - obdarowywać tak i trzeba było odbyć po 6 spotkań autorskich w wiejskich domach kultury. Maksymalnie przyszło 25 osób na spotkanie a czasem trzy. Jak widać zainteresowanie poezją ogromne. Chociaż wśród rolników trafiali się pasjonaci poezji w ilościach znikomych. Powodzenia, proszę wyluzować się - pójdzie super!!! Pozdrawiam 1
kwintesencja Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za wsparcie i podzielenie się doświadczeniem :) pracuję nad dobrym nastawieniem i staram się tak nie stresować, parę życzliwych osób mam nadzieję przyjdzie, a potem jakoś to pójdzie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi