Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2024 bohaterką samotną matką w kajaku ani nikim takim arcyboleśnie zwykła i nudna dobra życzliwa - to się nie sprzedaje (pieniędzy ciągle mniej od minimalnej) wieczna singielka bez własnego miejsca na bezrobociu ale z brakiem świadczeń źle zorganizowana odrzucana niechciana nie-perfekcjonistka i nie-multitasking ale nadal CZŁOWIEK do cholery jasnej! 13
jan_komułzykant Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2024 @Deonix_ Jesteś :) 1
Deonix_ Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2024 @jan_komułzykant Ach, dziękuję :) 1
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Super bohaterowie mają przechlapane. Wciąż w napięciu, by swego superbohaterstwa nie stracić. 1
Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 @iwonaroma Taa, prawda :) Uznanie, sława, kariera i "życie na poziomie" mają swoją cenę. Najczęściej jest nią poświęcenie prywatności i świata wewnętrznego. Dzięki Iwon :) Deo 1
Deonix_ Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2024 @Krzysica-czarno na białym Wielkie dzięki po dwakroć :)))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2024 przepraszam ale odbieram to jako krzyk samotności!!! nic dodać nic ująć Pozdrawiam
Deonix_ Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 @Jacek_Suchowicz W sumie można i tak. Najboleśniejsza jest ponoć samotność wśród ludzi. Dzięki i też pozdrawiam :) Deo
wierszyki Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Bycie bezrobotnym jest bardzo dołujące. Jeśli mamy realną samoocenę, nijak nie pasujemy do żadnej oferty jako ci najwłaściwsi. Podobno trzeba odwrotnie - która jest dla nas najlepsza, bo przecież cały ten wybór jest tyko dla nas. Pzdr. :-) 1
Deonix_ Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to jest ciekawe i mądre spostrzeżenie :) Dzięki za refleksję i zatrzymanie się pod wierszem :) Pozdrawiam Deo 1
Leszczym Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2024 @Deonix_ Trzym się !! ;) 1
Deonix_ Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2024 @Leszczym Dzięki <3 Staram się patrzeć w przyszłość z nadzieją :) @Ewelina Dziękuję bardzo :) 2
Ilona Rutkowska Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2024 @Deonix_ nie jestem super... stara, czyli mam czas, żeby zmienić to, co chcę, i jak chcę... hmmm, czyż nie?
Deonix_ Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2024 @Ilona Rutkowska Trochę tak i trochę nie :) Wiek to jedno, a samopoczucie i możliwości drugie. Nie na wszystko mamy wpływ. Chociaż postarać się warto, choćby o własny komfort psychiczno-fizyczny. Dzięki za czytanie :) D. 1
Deonix_ Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2024 @Kwiatuszek Dziękuję dwukrotnie :))))) 1
Deonix_ Opublikowano 19 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 @MIROSŁAW C. Serdeczne dzięki :)))
Gosława Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 Jakoś tak posmutniałam Dla mnie to nawet siłaczka Pozdrawiam serdrcznie 1
Deonix_ Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Dziękuję. Serdeczności, Deo
Dagna Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 … czuć dzielną Dziewczynę, może pozostaje Jej życzyć tylko łutu szczęścia, bo odwagi już nie brak - skoro tak szczerze sobie poczyna z wyznaniami… Niejedna „singielka” szanując siebie, potrafi odczuwać pełnię człowieczeństwa, a to akurat nie zależy ani od pozycji ani stanu konta a bywa też tak, że w nieudanych związkach jest ono/ człowieczeństwo , wystawiane na ciągłą próbę, deptane. Co warto? Ano wyłączyć wewnętrznego krytyka w sobie i mądrze oddzielić swoje własne, prawdziwie własne potrzeby, od zewnętrznych oczekiwań - to już będzie plus, a reszta po trudnym czasie „ cieni” zawsze ma jeszcze szansę na wyjście ku spełnieniu, pozdrawiam. 1
UtratabezStraty Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 @Deonix_ , mnie to o tyle dotyczy, że jestem singlem, tyle, że facetem.
Rekomendowane odpowiedzi