Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nooo, myślę, że najlepiej by było w ogóle zrezygnować ze słów i ograniczyć się do interpunkcji. Chociaż i interpunkcję się czasami wytyka. Jakaś tam możliwość to przerzucić się na język angielski, tylko jak tam ominąć wszechobecne the?

Dla każdego coś innego. Dziękuję za czytanie i pozdrawiam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @huzarc   filozof powiedziałby, że Twój wiersz to poetycka medytacja nad byciem-ku-śmierci, która wykorzystuje apokaliptyczne obrazy do zderzenia podmiotu z Absurdem i Nicością, akcentując biologiczny i nieuchronny charakter końca. Sartre Filozof egzystencjalny zobaczyłby w tym wierszu esencję ludzkiego lęku przed nicością i poczucia absurdu. Heidegger skupiłby się na Byciu-w-świecie i doświadczeniu czasu oraz nicości. Nietzsche uznałby wiersz za najbardziej prawdziwy opis rzeczywistości. wiersz głęboki i zastanawiający. z Twojej, mrocznej, poetyckiej stajni.
    • Najbardziej podobają mi się literacko pożogą przeglaskane lasy. Obraz Apokalipsy. Przecież jedna śmierć to zbyt mało, co jeszcze zobaczy każdy z nas.   A może te  inne oczy pozwolą zobaczyć to inaczej. Pzdr.  
    • @Tectosmith Panie powiedziały raczej wszystko. @violetta Dziękuję za przywołanie uśmiechu. :)
    • @wierszyki   a to nie wiedziałem:)   myślałem, że na golasa:)   świntuch i marzyciel jestem!   dziękuję,:)       @Marek.zak1   o nie !!!!!!!!!   niczemu się nie poddałem.   wyobraźnia :)   dziękuję Marku;)      
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ależ tam jest tak maleńka dziurka w tej okrywającej tkaninie. Że naprawdę chyba trzebaby lubić wyłącznie wnętrze ;) pzdr
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...