Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 29 Marca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 wierzy w zmartwychwstanie wierzy, bo wie że Jedna Matka wierzyła i tak się stało 14
hania kluseczka Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 ładna miniaturka,choć ja w życiu kieruję się logiką, (na miarę moich marnych możliwości:P), nie wiarą, więc sobie zakładam, że mam/ mamy, tylko jedno życie i korzystam z niego ile wlezie :P 1
wierszyki Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 Dużo dodajemy sobie do tego, co nie jest pewne i lepiej, by zostało w sferze wiary. Ale to, że w pewnym momencie tracimy jakąkolwiek sprawczość i możemy tylko zaufać temu ziarenku, które zasialiśmy kiedyś kiedyś i nie wiemy, czy dobrze, to tak. :-) 1
Rolek Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 @iwonaroma Mądrość Świąt Wielkiej nocy w pigułce.... Wesołych kurczaczków! 1
violetta Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 Lepiej wierzyć w Boga niż ludzi:) 1
iwonaroma Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @hania kluseczka ;) moje możliwości logiczne jeszcze bardziej marne stąd łatwiej mi wierzyć:);) Ale na poważnie - bywa, że sytuacje graniczne zmieniają optykę. Co do jednego ludzkiego życia - jeśli przeżyjesz je w pełni i na maksa to po co następne? :) Wiadomo, niepotrzebne. Chyba, że pojawi się jakieś inne ale tu odrobina wiary (jako ziarno) jest potrzebne, bo jeśli nie mamy wiedzy to i logika nie pomoże... Dzięki za kmnt @agfka dokładnie. Pozdrawiam Agatko, już Świątecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rolek :) dziękuję Również wesołych kurczaków :) @violetta :) Dziękuję @Natuskaa @Ewelina @Jacek_Suchowicz Podziękowania:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 kiedyś Ci napisałem żebyś mi nie dziękowała podoba się - to dostałaś Komentarz zbędny kropka nad i - spłaszcza Pozdrawiam "wesołego jajka"
iwonaroma Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz :) może zapamiętam ;) (a może nie ;)) Wszystkim dziękuję, więc wybacz zapomnienie Również wesołego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 @Somalija :) dziękuję @Gizel-la :) Podziękowania 1
poezja.tanczy Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2024 @iwonaroma No to przeszłaś samą siebie Świetne! Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 31 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) cieszę się:) Również miłe pozdrówka @snežinka @Leszczym :)) podziękowania 1
iwonaroma Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @Andrzej_Wojnowski :) dziękuję
MIROSŁAW C. Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia @iwonaroma I tego należy się trzymać. Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @MIROSŁAW C. :) dokładnie. Dzięki i również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi