Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 4 Marca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Spokojnie płynę jak rzeka łagodnie podążam w dal, spoglądasz na mnie z daleka najbliższy - jedyny Pan. Choć sztormy, wiatry i burze ja zawsze bezpiecznie się czuję, bo cała w Twej boskiej naturze modlitwą Cię obejmuję. Spoglądasz wciąż na mnie łagodnie przytulasz do Serca Świętego i chociaż grzechami się dławię wciąż kochasz, nie pytasz: dlaczego ? Ja ufam bez lęku, bez granic bezpiecznie przymierzam to życie, i chociaż mnie mają tu za nic miłością mnie karmisz obficie. Bezpieczna jest droga do Ciebie chociażby świat cały się walił, bo kochać Cię, to jak być w niebie Tyś Sobą każdego ocalił. Więc wdzięczność mi serce unosi bo skrzydła jak orzeł dostałam i o nic nie muszę już prosić na wieki Ci zaufałam. 14
Rolek Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @viola arvensis «Panie, daj mi tej wody, abym już nie pragnęła i nie przychodziła tu czerpać» Widzę, że dostałąś już "tę wodę". Pozdrawiam 1
Dared Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @viola arvensis Rolek nie piernicz że Ci się podoba
violetta Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Moje odkrycie, miłość rodzi, a nie daje:) a Bóg jest miłością :) 1
viola arvensis Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Rolek "tej wody" trzeba strzec i co dzień, od nowa wybierać Źrodło. 1
viola arvensis Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 @violetta Jest , a jakże
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 ten wiersz modlitwą dziękczynną ujętą w prostych słowach wyraża wiarę i miłość serce pisało nie głowa i to jest takie cudowne sercem sylaby liczone zaś w rymch... tylko dopowiem ufność do Boga i ... koniec :) 1
viola arvensis Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 @Jacek_Suchowicz pieknie Jacku, pięknie dziękuję ❣
poezja.tanczy Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 @viola arvensis Bezbłędnie! I te skrzydła orła wiele mówią Orzeł to nie modrosójka Pozdrawiam z podziwem, M. 1
viola arvensis Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 @poezja.tanczy Marcin! Dziękuję z serca za te słowa i za inspirowanie ❣ 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 A tym Panem, proszę pani, jestem ja? Łukasz Jasiński
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2024 @viola arvensis Jeżeli rzeczywiście jest tak, jak napisałaś, bardzo szczerze Ci zazdroszczę. 1
viola arvensis Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2024 @Wędrowiec.1984 zazdrość niepotrzebna. Pan Bóg odpowiada na pragnienie każdego serca, trzeba je tylko otworzyć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi