kwintesencja Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 (edytowane) Łyk wrzątku z popiołem, na gorzki początek Cios haustu – zadyszka – grzdyl dymu –fajczenie Pointylizm za szybą, prześwity, znów lało Znów wrzało, widocznie za słabo się modlę O niebyt – raj w limbie, bo piekło wyboru Dopadło mnie tutaj, (odpowiedź brzmi: nie wiem) Edytowane 2 Marca 2024 przez kwintesencja (wyświetl historię edycji) 6
violetta Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 Kocham espresso:) Do tego nerkowce i ziemne orzeszki w miodzie:) 1
kwintesencja Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 @violetta ja też :) a nerkowce, to moje ulubione orzechy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kwintesencja Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 @Leszczym@viola arvensisdziękuję Wam za serduszka i życzę pięknej niedzieli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Świetne, a językowo - majstersztyk Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @kwintesencja Jesteś artystką, nie poetką I mówię to pierwszej osobie, która pisze Bo takie pisanie to artyzm Pozdrawiam miło, M. 1
kwintesencja Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci pozdrawiam serdecznie! Dziękuję, aż nie wiem co powiedzieć na taki komplement… ale mnie uskrzydlił pozdrawiam Cię serdecznie @Andrzej_Wojnowskidziękuję bardzo za serduszko i pozdrawiam serdecznie! 1
Rekomendowane odpowiedzi