Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 19 Lutego 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) rozochociłam się, patrząc na stada ptaków - łaskoczących piórami jedwab nieba... już prawie skrzydeł dostałam a jednak przez szorstkość prozy - tylko dziki pisk jak lawa z gardła mi wypłynął... poezja uleciała - mieczem plastikowym przebita @Leszczym pewnie nie dorównam Ci luzem i dystansem, ale się starałam :) Edytowane 21 Lutego 2024 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 9
Leszczym Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 @Ewelina Wyszło bardzo dobrze w każdym razie ;) 1
any woll Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) @Ewelina czasem tak jest, że człowiek marzy i rosną mu skrzydła. a na ziemi stoją karły i strzelają z proc... przepraszam, wiersz bardzo ładny. Edytowane 20 Lutego 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji) 1
Dared Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2024 @Ewelina Zawsze się czepiam, wybacz, bardzo, bardzo podoba się, w czwartym wersie o słowo może, subiektywnie za dużo 1
Ewelina Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2024 @any woll dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma za co przepraszać. Pozdrawiam serdecznie:) @Dared możliwe, że to niewykluczone. Dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam:) 1
iwonaroma Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2024 Ewelinko, z tego luzu wyszło Ci parząc zamiast patrząc:) Dorównujesz, dorównujesz, a może nawet przerosłaś Mistrza :) ( @Leszczym nie czytaj :)) 1
Ewelina Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2024 @iwonaroma bardzo Ci dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już poprawiłam literówkę... A co do Mistrza... To jestem Mistrzem literówek :) sama siebie prześcigam ;) Pozdrawiam serdecznie:) 1
Tectosmith Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 @Ewelina I tak się też zdarza, że pomimo bodźców i doznań ta poezja gdzieś się chowa. Najważniejsze, że jednak nadal jest w Twoim wnętrzu i pozwala Ci pisać piękne wiersze. Pozdrawiam serdecznie. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 rozochociłaś się patrząc na stada ptaków smyrają skrzydłami obłoki a na ziemi ludzie skołowani są pracą lecz nie trać poezji z oczu :) 1
Ewelina Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 @Tectosmith nie wiem czy zasłużyłam na takie przychylne słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w każdym razie ciepło mi się na sercu zrobiło. Dziękuję serdecznie:) @Jacek_Suchowicz ciężko się nie zgodzić:)) Pozdrawiam wiosennie:)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Ewelina Masz rację. Dokładnie przez to samo nie przepadam za prozą, chociaż są wyjątki. Poezja to stada ptaków - łaskoczące piórami jedwab nieba. Dokładnie tak. 1
Ewelina Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Wędrowiec.1984 ja lubię prozę. Nie mam jednak cierpliwości pisać :)
Rekomendowane odpowiedzi