poezja.tanczy Opublikowano 15 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2024 Z cyklu: Inni wrzucają, my wyławiamy Wizażystka (falujące piersi) Ach, co za piersi, czy je dostanę Sterczące sutki, widzę nad ranem Deszczem zmoczone, ten podkoszulek Nie rozeźlone, weź moją koszulę Ale daj mi je w dłoni potrzymać Chcę uruchomić, to jest maszyna Chcę je całować, pieścić i trwonić Nie musisz od razu po policję dzwonić Ja tu zostanę, z tymi piersiami A Ty rób swoje, między gazetami Ja udowodnię, że dobrze dobrałem Że świat swój piersiami tak zasłaniałem Nie byle jakie, i jest Twój ruch Rozbierasz się, nie w partiach dwóch Pokazujesz, zachęcasz, włosy na boku Aż dziwne, że do takich piersi nie ma tu tłoku Łapię i całuję, jakie zdziwienie Czy dobrze widzę, czuję, westchnienie Piersi całe pluszem wypchane I tyle zachodu, a oszukane //Marcin z Frysztaka Piszę opowieści, dialogi i wiersze Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 4
Andrzej P. Zajączkowski Opublikowano 15 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2024 Gdy rozczarowanie jest anatomiczne, skutki bywają czasem liryczne, a czasem prozaiczne. Pozdrawiam, Andrzej 1
poezja.tanczy Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2024 @Andrzej P. Zajączkowski Pięknie to zmieściłeś w III linijkach Wszystkiego dobrego, I dzięki za czytanie, M.
viola arvensis Opublikowano 16 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2024 @poezja.tanczy No proszę, byłby prawie erotyk a wyszła prawie komedia a i z dramatu coś jest... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 18 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2024 @viola arvensis Ja nie potrafię pisać erotyków, wszystko zamieniam w groteskę :) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2024 A co jest takiego w piersiach u kobiet? Mleko? Łukasz Jasiński 1
poezja.tanczy Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 @Łukasz Jasiński Co kto lubi :) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 @poezja.tanczy Nie, nie lubię: mleko z piersi jest niedobre, za to lubię ssać piersi, całować tyłek i lizać muszelkę, oczywiście: musi być wzajemność i higiena osobista - nie jestem przecież księdzem... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi