Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 Otworzyłem drzwi i okna świat się uśmiechnął zobaczyłem to co chciałem czyli życia sens Nie bałem się prawdy to dzięki niej jestem tym kim jestem Przytuliłem się do ciszy obok była nadzieja nie dokuczał żal Otworzyłem drzwi i okna poczułem się jak Bóg który widzi dobro nie ma trudnych snów 4
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar Dobra recepta: przytul się do ciszy.Miej nadzieję.Żal czasem ukoi ból.Podoba mi się ten optymizm Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar Tak, dopóki przez te drzwi i okna nie wlezą z buciorami trudne sny... Jednak narzekać można zawsze, kurczę, rzeczywiście nic nie jest powodem do skargi, bo gdzie postawić granicę? Dzięki :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za przeczytanie - Pzdr.serdecznie. Witam - no właśnie gdzie jest udana granica która nie boli gdzie jej szukać - dziękuje że zajrzałeś - Pzdr. @Ewelina - @Tectosmith - dziękuje serdecznie za polubienie - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2024 @Monia - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi