Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Ona – A – napisała tymczasem do Świętego Mikołaja (wiedząc że przeczytam i czym prędzej polecę do sklepu) żeby ów – magik przecież – krokodyla jej na gwiazdkę (dałem jej kiedyś Fredrę do poczytania) (Zemsta) jednym słowem padłem w przedbiegach choinka nie wyszła bo wyjść nie mogła zamszowa torebka wcale nie Gucci i niewielka nie spełniła – wbrew nieświętym intencjom - oczekiwań … Warszawa – Stegny, 22.12.2023r. 5
Marek.zak1 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Prezenty, jak ataki na wojnie, najlepsze niespodziewane:). 1
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Tak, coś w tym jest ;))
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @et cetera No ale może przynajmniej "zakazany" wierszyk się "udał" ;)))
Rafael Marius Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Leszczym Wymagająca ta A. 1
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Rafael Marius Kobiety często takie są i w zasadzie nie jest to jakoś specjalnie dziwne :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zależy z jakimi się ktoś zadaje. Można samemu być najlepszym prezentem. 2
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Rafael Marius Jak to mówił klasyk "Niewiele mogę Ci dać"... 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba Perfect o ile pamiętam? 1
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Rafael Marius Tak, Perfect. Ostatnio na chwilę wróciłem do tych piosenek i znalazłem giga ciut mniej znaną piosenkę - pt. Objazdowe nieme kino ;)) 1
violetta Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Leszczym ja to jestem taka bałaganiara, wszystko szybko niszczę. Nie opłaca mi się nic drogiego:) dziewczyny moich synów kupują w lumpeksach za 8 zł i pięknie wyglądają:) 1
Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @violetta Tylko pogratulować, a przynajmniej w części.
Tectosmith Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Leszczym A to się Peelowi nie poszczęściło... No nic, jest jeszcze prezent na Nowy Rok :-) Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Tectosmith Znowu jak ten idiota, poeta znaczy się, wezmę kartkę i długopis i wręczę jakiś w tylko moim przekonaniu "nieziemski tekst" i tyyyyleeeee z tego będzie ;)))) Również pozdrawiam !! 1
Rafael Marius Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie bardzo znaną. Perfect to czasy mojej podstawówki. Do nie jednej dziewczyny się przy niej przytulałem nie tylko w tańcu. Wtedy na takie piosenki mówiło się pościelówy. Znam ich teksty prawie na pamięć. A Zbyszka też znałem całkiem nieźle. Widywaliśmy się po kilka razy w tygodniu, ale to był bardzo zły okres w jego życiu. Przysiadał się zawsze do naszego stolika i szukał inspiracji wśród młodych artystów. Ja byłem jak magnes dla takich zagubionych na bezdrożach życia. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @Rafael Marius Świetne te Twoje opowieści. A terminu pościelówy faktycznie nie znam, fajny jest :)) 1
Moona Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 Najlepsze, co facet może dać kobiecie to uważność i czas. :) Niewymuszone :) 2
Leszczym Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @Moona Możliwe, ale kłopot w tym czasem, że nie każda kobieta nawet nie bardzo zdaje sobie z tego sprawę :)))
Rafael Marius Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uznanie. 1
Rekomendowane odpowiedzi