Corleone 11 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija A czy "Hmm" pomoże? Jesteś trochę Jedi, wiesz zatem, iż nie pomoże. Też "krążę" tak spojrzeniem, patrząc i "do środka", i na zewnątrz. Proszę bardzo.
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @kwintesencja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutek jest częścią życia, tak jak pożegnania... DZIĘKUJĘ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 żałoba - oddaje stan wdowieństwa ładne miłość co była na ziemi przenika przez świetlny rubikon fakt że inaczej żyjemy lecz w końcu złączy nas przyszłość pozdrawiam 1
Arsis Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija ja nie jestem do rozkochania, Morloków nie da się rozkochać...
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Włodzimierzu, nie ukrywaj się w komisie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jesteś dużym chłopcem i dobrze wiesz, że rozkochać to pikuś, problem jest gdy trzeba razem żyć i nie ma na to recepty
violetta Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija ze mną będzie dobrze:)
Arsis Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija w jakim komisie? Morloki żyły w podziemiach w Wehikule czasu, Wellsa
Somalija Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @violetta Ze mną miał by przegwizdane, musiałbym robić kanapki moim dzieciom do szkoły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Arsis Skojarzyło mi się z komiksami... @Corleone 11 to chyba mnie rozumiesz...
violetta Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija no i nie tylko, małe dzieci, to duży obowiązek, a duże dzieci wiadomo:) a ze mną miałby kolorowe, odżywcze śniadanka i wesołe pocałunki:)
Corleone 11 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) @Somalija Rozumienie to jedna sfera, akceptacja stanowi inną. @Somalija Na pewno "(...) nie ma na to recepty (...)? Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda niestety.
Corleone 11 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Somalija A czy Ty jesteś jedną z osób, które powinny twierdzić, że na wspólne życie nie ma recepty?
GrumpyElf Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Somalija Lubię, gdy po przeczytaniu czuć tyle, że nie ma potrzeby wracać do wersów, wystarczy dać impresji potrwać. Tu tak było.
Somalija Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Corleone 11 Nie jestem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Somalija Lubię właściwe odpowiedzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Corleone 11 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Somalija Skoro nie jesteś, oznacza to, że taka recepta istnieje. Zatem można z niej korzystać.
Radosław Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Chociaż to nie te święta, to wiersz z jajem. Może poza tym "zbytkiem przestrzeni", który bije po oczach. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma co się zadręczać w nieskończość. Drania zamknąć w pudełku na bąbki. Pozdrawiam i życzę spełnienia w pisaniu i w miłości
Somalija Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbytek przestrzeni to inaczej pustka... Rozbawiła mnie pisownia słowa bombki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za życzenia, obawiam się że ja się już ,,wypisałam" a miłości nigdy dość. Dziękuję i pozdrawiam A.
Rekomendowane odpowiedzi