Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 18 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) spoglądam w niebo i świat od razu staje się lżejszy płatki z czułością bielą powietrze a w głębi planu ożywiony szczęściem chłopiec wciąga pod górkę drewniane sanki Edytowane 27 Grudnia 2025 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 10
duszka Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Radosław Piekny początkowy trójwers. W następującym po nim dwuwersie trochę "uwiera" mnie sformułowanie "żywy ze szczęścia" - jakoś nie potrafie tego zobaczyć i poczuć. Pozdrawiam :) 2
Radosław Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Dziękuję. Dzieci jak są szczęśliwe często okazują to swoim ciałem, ruchem.
viola arvensis Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Radosław tak, zdecydowanie za mało patrzymy w górę, wspominamy piękne chwile. Miła miniaturka :) 2
Radosław Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @violetta Dziękuję.
Deonix_ Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Ładny tytuł, ładny obrazek :) Ale podpinam się pod komentarz Duszki, też mnie to zdziwiło. Osobiście wolałabym "ożywiony szczęściem", albo coś w ten deseń. Ale to oczywiście Twój wiersz i jeśli czujesz, że ten fragment poprawnie wyraża Twoją myśl, to ok ;) Pozdrawiam :) Deo 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Krótko, ale treściwie.. mnie akurat to.. "żywy ze szczęścia".. nie wadzi, jest dobrze. Pozdrawiam. 1
andrew Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Radosław @Radosław Ładnie, Blisko życia. Pozdrawiam serdecznie, Miłego popołudnia 2
Radosław Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Deonix_ w sumie można po prostu " żywy chłopiec".
Deonix_ Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Radosław Hmmm, może i tak... ale nie musisz słuchać mojego marudzenia, może póki co nie ruszaj, przyzwyczaiłam się chyba ;) 1
Radosław Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @Nata_Kruk Dziękuję Nato. Pomyślę jeszcze ;) Pozdrawiam @andrew Dziękuję za dobre słowo. Pozdrawiam. 1
kwintesencja Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 @Radosław ten wiersz jest jak głęboki oddech (albo bardziej westchnienie), napełnia spokojem :) pozdrawiam 1
Radosław Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 @kwintesencja Bardzo się cieszę z takiego odbioru. To bardzo miłe i poruszające. Dziękuję. 1
Rekomendowane odpowiedzi