Tectosmith Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wers wprowadza stopniowanie informacji w logicznym porządku, najpierw dzień potem słońce bo przecież nie każdy dzień jest słoneczny. Na dodatek użycie obu słów akcentuje istotę jasności, która jednak nie potrafi rozświetlić drogi. Jak dla mnie super. Pozdrawiam ciepło :-) 1
Ewelina Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 @Tectosmith tak właśnie, to miałam na myśli :) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
staszeko Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 Oszczędnie i trafnie, a do tego można interpretować na wiele sposobów, na przykład: życie zbyt cennym jest darem, zbyt wiele mamy do zaofiarowania, aby uszczęśliwić wszystkim pojedynczą osobę. A dni bywają pochmurne, dżdżyste, mgliste… 1
Ewelina Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 @staszeko @staszeko ciekawie to ująłeś, trafne spostrzeżenia. Bardzo mi się podobają Twoje komentarze :) 1
Rekomendowane odpowiedzi