Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Feromony na pokuszenie aromat pląsa z pizzą myśl o żuberku 9.XI. 2023 Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) .... no ładne rzeczy, ma być.. feromony.. i tylko tak... :) gdzieś mi się jedno "o" sturlało... poprawione. Niech nic nikomu nie zalega... ;) tak będzie wygodniej. Poranki... próbuję poprawić nastrój także sobie, stąd moje próbki... szukanie prostoty myśli... ładnie to określiłaś. Też czasem tu zajrzę i pacnę plusik pod którymś... fajna, specyficzna "foremka" literacka. Chwilka zastanowienia i za.. niesie.. dałam, pląsa z... Dziękuję bardzo za.. zachętę.. oraz słówko pod... ps. a kto wie.. może w takim.tym samym... ;) Pozdrawiam także... :) ps. tytuł także poprawiony. Edytowane 11 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 @Sylwester_Lasota... dziękuję za ślad w okienku.
Tectosmith Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 @Nata_Kruk Poczytaj trochę: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 ... poczytałam, zanim to napisałam, ale dzięki.
Nata_Kruk Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 @iwonaroma ... ślę... :) 1
Rekomendowane odpowiedzi