Gość Franek K Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Więc wykopałaś wojenny topór oraz mnie za drzwi w krwiożerczym szale, a wszystko przez to, że w toalecie deski po sobie nie opuszczałem. Do teraz czuję na moim tyłku ślady po twoich szpilkach czerwonych, wbijanych we mnie za to, że w kiblu papier wieszałem w odwrotną stronę. Byłem bez butów, gdy mnie wypchnęłaś, tak bywa w trakcie burzliwych rozstań, choć mnie puściłaś w samych skarpetkach, za to z torbami, co spadły z okna. Cóż mam powiedzieć? Takie jest życie, nic się nie dzieje przecież przypadkiem. Podobno stało tak w intercyzie, lecz któż by czytał coś drobnym maczkiem. Edytowane 8 Listopada 2023 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 A ty zostaw jej testament:)
Gość Franek K Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @violetta Jak chcesz, to zapiszę Tobie, choć wiele tego nie ma ;)
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Franek K marzę o tym, że będę miała dom i jelenie i sarenki:)
Gość Franek K Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @violetta Domek nieduży, ale przy lesie. Zwierzyny mnóstwo. Koty (dwa) i psy (zmienna ilość) gratis :)
Tectosmith Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Franek K Zabawny wiersz i ciekawy. Pozdrawiam serdecznie :-)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 dobre a ja dodam: nie tylko za to cię wykopałam razem trwaliśmy w życiowym biegu nic nie pojąłeś - tyle gadałam nie respektujesz miejsca w szeregu świeże pieczywo codziennie rano choć ciepłym słowem świat przyozdobić w domu pracujesz widocznie mało wciąż tylko siedzisz i nic nie robisz przelały czarę zakupy wczoraj kupuję kieckę i sama płacę bo żeś akurat gdzieś sobie polazł więc na cholerę mi taki facet 2
Gość Franek K Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Tectosmith Taki miał być w założeniu, jak to fraszka. Dzięki i pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Jacek_Suchowicz Świetna odpowiedź. Pomyślę nad jakimś responsem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 No comments! :)))) Za to pozdrowienia serdeczne :)
error_erros Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Franek K Nie no, puenta to jest tu złota po prostu xD
Gość Franek K Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Sylwester_Lasota Milczenie jest ponoć złotem. Dzięki. Odpozdrawiam :) @error_erros A zastanawiałem się, czy ją w ogóle dokładać. Dzięki.
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To faktycznie dość poważne wykroczenie. Z tego wniosek, że warto czytać, zanim się podpisze.
Gość Franek K Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @dot. @Rafael Marius Tutaj te szczegóły mają znaczenie podwójne. Raz, że nie doczytał, a dwa - został przez drobiazgi (jakżeż po latach związku istotne) wykopany za drzwi. Dziękuję i pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Jacek_Suchowicz Sama płaciłaś za swoją kieckę? I o to do mnie masz tyle żalu, że własnoręcznie musiałaś wciskać PIN mojej karty na terminalu?
Gość Franek K Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) @dot. Świetne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 9 Listopada 2023 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 .. ileż osób przekonuje się, że w ich domach jest niemal tak samo... z tymi 'szczegółkami'... :)) Super treść.
Gość Franek K Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Nata_Kruk Tylko, że one wypełzają na wierzch dopiero po latach. Wcześniej są jakoś niezauważalne. Dzięki Nata i pozdrawiam. @dot. Nie za ma co. Chyba skrobnę jakiś responsik.
Gość Franek K Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @dot. Wrócił mąż do domu i tak rzekł do żony: - Kochanie zostałem dzisiaj okradziony! - A któż Ci to zrobił, to skandal i granda! - A wiesz…. Johnny Walker oraz jego banda. - Przykro jest mi bardzo, ale to rozumiem. Podobna historia zdarzyła się u mnie, Byłam dzisiaj w sklepie, by coś sobie kupić i tam mnie napadli: Versace i Gucci.
Rekomendowane odpowiedzi