Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 28 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 zakneblowano usta związano ręce i nogi a skrzydła rozszarpano by nie mogły odlecieć i tak stały się smutnymi aniołami a potem ludźmi daleka droga powrotna daleka i trudna 10
Kamil Olszówka Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 @iwonaroma daleka i trudna... Co nie znaczy że niemożliwa! Pozdrawiam! 2
violetta Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 @Kamil Olszówka być tą światłością :) niektórym to bardzo przeszkadza:) 2
A-typowa-b Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @iwonaroma oj trudna. Pozdrawiam serdecznie. 1
Piotr Samborski Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Anioły! a ty płacz człowieku! stojący pomiędzy dobrem a złem bo tu czas i klatka naiwnych Istnień - snem otulone ... tak niewielu się budzi 2
iwonaroma Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Kamil Olszówka zgadza się! Dziękuję i również pozdrawiam:) @A-typowa-b ... Dziękuję i również serdecznie pozdrawiam:) ... Ładnie to w wiersz otuliłeś :) @violetta @Tectosmith @Monia @Andrzej_Wojnowski Podziękowania 3
poezja.tanczy Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @iwonaroma Ciekawe i odkrywcze podejście Zawsze warto się przy Tobie zatrzymać Pozdrowienia :) 2
iwonaroma Opublikowano 30 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) miło. Dziękuję i również pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Spodobał mi się post.. poezja tańczy.. dołączam... :) Zdrówka. 1
Deonix_ Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Wiesz co Iwon, mnie się od jakiegoś czasu kolebią po głowie myśli i wiersze w tym temacie, ziemskie anioły, utrata wolności, przemoc, hejt, mobbing, odpłacanie złem za uczynione dobro, nietolerancja, trauma, przewlekły stres... Pewnie jeszcze coś by można wymienić. Jeszcze do niedawna byłam (chyba mogę napisać to w czasie przeszłym) w tym doświadczalnie. Ładnie to ujęłaś. Dzięki <3 Serdeczności Deo 2
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poranki no tak, drastycznie, bo opisana sytuacja na krawędzi noża... Jednakowoż wierzę, że to sytuacja przejściowa i ci którzy rozdają radość zwyciężą tych, którzy kneblują itd. Rzeczywiście, wejście w stan człowieka ma sens i cel :) Dziękuję:) @Nata_Kruk miło :) Dziękuję i również zdrówka:) @Deonix_ Deo :) Fakt, czasy są trudne dla aniołów rozdających radość ale także dla nas ludzi gdy wokoło tyle tego niedobrego, co wymieniłaś. Nie poddawajmy się jednak. A jak upadniemy to zaraz wstańmy :) Dziękuję i również serdecznie :) 1
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 @Sennek :) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi