Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 16 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) znaleźli go znaleźli go nieprzytomnego wcześniej była biba puszczał sztosy z jutjuba (myślę o nim zawsze kiedy wpadnę na coś nowego) potem poszedł do łazienki i tam go znaleźli mówili pierdolonął o coś głową i stracił łączność z bazą a chwilę wcześniej jeszcze robił te swoje łobi-dibi w szpitalu obcięli mu dredy wychudł bardzo i nigdy nie odzyskał łączności podobno do końca poruszał ustami jak gdyby wciąż te łobi-dibi nucił nie to już sobie zmyśliłem jakoś mi wtedy łatwiej Edytowane 16 Października 2023 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 15
Marek.zak1 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 Oglądałem parę filmów ostatnio, seriali, jak Ślepnąc od świateł, Sortownia i tam były takie imprezy, podczas których niejeden mógł mieć takie lądowanie. Jak dobrze, że do zabawy wystarczały mi zawsze tradycyjne atrakcje. Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @Czarek Płatak Nieszczęścia chodzą po ludziach. Ja miałem więcej farta, a może właśnie mniej. Zależy z której strony patrzeć.
iwonaroma Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 Dużo czułości dla niego w tym Twoim zmyśleniu.
Starzec Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @Czarek Płatak no takie czasy. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Czarek... mocna i życiowa treść, dobrze, że go znaleźli... w domyśle, że jednak powrócił do siebie. Pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @Marek.zak1 to chyba nie był, aż taki hardkor, ale wystarczyło żeby się wystrzelić na tamtą stronę.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem zdaje mi się, że mógłbym się pod tym co napisałeś podpisać ;) a bo i dobry był chop i tęskni się za nim 1
Czarek Płatak Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam chyba dobrze wyczuwasz te od zawsze się kolibiące we mnie nastroje śmiechu przez łzy, albo na odwrót
Dared Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @Marek.zak1 Polecam Ci S.F.W po polsku chyba I co z tego albo Cholerny świat, świetna obsada młodzieży, teraz gwiazd ale świetny film, przepraszam za brak cudzysłowów, nie opanowałem jeszcze klawiatury
Czarek Płatak Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @Dared dzięki za polecajkę po trailerze widzę, że obejrzę niebawem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtedy go znaleźli, a teraz go nie ma, jest do odnalezienia wspomnieniach 1
Marek.zak1 Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, chętnie obejrzę, bo obsada topowa, mam sporo kanałów filmowych a tam te lepsze filmy powtarzają M.
Czarek Płatak Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Tyrs, @A-typowa-b, @poezja.tanczy, @Sennek, @Tymczasem, @Leszczym, @Krzysica-czarno na białym, @Tectosmith, @Waldemar_Talar_Talar, @Natuskaa, @Sylwester_Lasota pięknie dziękuję 2
Rekomendowane odpowiedzi