Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tymczasem Opublikowano 4 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 (edytowane) Przesłodzone miłowanie Nakarmię cię lepką jak karmel uwagą oddając najlepsze kęsy moich myśli. Słodkimi słówkami uraczę przy kawie by przy nocnej poświacie znów cię wyśnić. Jak wata cukrowa okleję Twe usta na zębach, języku osiądę słodyczą. Wymaluję lukrem na twoich ramionach słowa miłosnych najpiękniejszych przysiąg. Zatopię nas w miodzie, karmelu i sokach delektując się słodkością nieprzytomnie. W końcu mi na ucho szepniesz zniesmaczony „Przestań się tak kleić moja miła do mnie” Edytowane 4 Października 2023 przez Tymczasem (wyświetl historię edycji) 13
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Tymczasem Fajne. Czasem nadmiar słodkości może doprowadzić do przesytu. Choć każdy ma w tym swoją miarę i w jedzeniu i miłości. Moja poprzeczka akurat zawieszona jest dość wysoko. Lubię karmelkowe dziewczęta.
Tymczasem Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Rafael Marius Moje zapotrzebowanie na cukier relacyjny również jest bardzo wysokie..... a czym więcej go dostaję tym więcej sama daję.... takie słodkie perpetum mobile.... z wysokim ryzykiem zamulenia. 1
Somalija Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Tymczasem Mmm, chyba się rozpłynęłam... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie tak powinno być. Sprzężenie zwrotne dodatnie, aż do samego nieba.
Tymczasem Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Somalija dobrze, że nie pokleiłaś ;)))) @Rafael Marius a jak się zrobi zbyt słodko to łyżka dziekciu dla zdrowego balansu! ;)))) 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego się niestety nie da uniknąć. Chyba dopiero w raju.
viola arvensis Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Tymczasem lepsze miłowanie słodzone/ dosładzane, niż przesłodzone. Wcześniej czy później jakas próchnica się z tego zrobi. Świetny wiersz !
violetta Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Ładnie, delikatnie. Gdy mi ktoś proponuje o dosłodzenie, proszę o kwaśne.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Tymczasem Skojarzyło mi się to z zaborczością. Lubię mieć w związku dużo przestrzeni dla siebie. Od nadmiaru cukru moja sfera emocjonalna wielokroć dostawała cukrzycy. :-)
poezja.tanczy Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 @Tymczasem Bywa i tak, nadmiar szkodzi A wiersz bardzo dobry Jak zwykle Pozdrawiam :)
Leszczym Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 @Tymczasem Fajne :))) Jest pomysł...
Rekomendowane odpowiedzi