Hula Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 W życiu pełno fałszu, zawiści i zgrzytów, Wszystko chuj. Wojna, głód zaraza i śmierć wszelkich bytów. Jeden gnój. Walka z losem, sprzeciwiać się rzece. Wielki bój. Stać w szeregu jako pan orzecze. Strojów krój. Umrzesz, umrzesz niczym szkic nabazgrolony. Niczym zbój. Umrzesz, umrzesz - ty gnój pierdolony. Koniec twój. 3
FaLcorN Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Hula i wulgarny pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Dzisiaj jechałam sama windą, tylko były niebieskie, małe światełka i miękka wykładzina, nagle słyszę tylko szuuu i jestem na dole, sam podmuch wiatru, trwało sekundę, a był zjazd z prawie ostatniego piętra w wieżowcu. wyszłam z windy i co to było, ale fajnie. idę do pani do recepcji i pytam czy ta winda tak jeździ szybko? Tak, zdarza jej się w ciągu dnia raz :) no to miałam szczęście się w sekundę przemieścić do innego wymiaru, a to było z prędkością światła, aż podskoczyłam i całe życie miałam przed sobą nagle :)
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Hula ale się rozhulałeś, (chyba rozhulałaś) optymistycznie i chuGowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zajrzałam że względu na tytuł, a tu taka sprawa ... ;) 1
Tommy Angelo Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @Hula bardzo mi się podoba. W zasadzie to wpadliśmy na bardzo podobny pomysł, tylko z tą różnicą, że moje wydanie jest o wiele bardziej kontrowersyjne i zgniłe moralne. Jesteś ciekaw/a? Przeczytaj najnowszy wiersz mój. 1
Hula Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @Tommy Angelo przeczytam
Leszczym Opublikowano 6 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 @Hula Zajebiste !!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi