Korniey Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) czytam książkę to chyba literatura klasyczna trochę zaspałem na tę współczesną miałem pożyczyć inną ale dźwięki nie te same brzmią jak z autobiografii zostanę na dłużej i kwiaty rosną na zewnątrz jednak ptaki ciernistych krzewów wszystko jasne Edytowane 11 Września 2023 przez Korniey Uwaga od czytającego (wyświetl historię edycji) 6
Bożena De-Tre Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @Korniey Jakoś nie bardzo-:)Jasne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @Korniey Cóż, w życiu zawsze pod górkę, byleby nie była zbyt stroma.
Nie_wiem Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @Korniey zaciekawiło mnie Twoje pisanie, pozdrawiam serdecznie :) 1
Korniey Opublikowano 9 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 (edytowane) @Bożena De-Tre No cóż, czasem pisze niejasno, już się z tym pogodziłem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nie_wiem dziękuje Edytowane 9 Września 2023 przez Korniey (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 @Korniey Nie traćmy odwagi.Nie gubmy wiary…parafrazujmy jak ja teraz-:)Czy można tak odmienić jak ja teraz?Też nie wiem ..ale próbuje nie oczekując.Pozdrawiam serdecznie..niech się dzieje wola nieba-:) 1
Monia Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Jakby o jakimś przestoju i przegapieniu czegoś bardzo ważnego taka mi się refleksja nasuwa.Ciekawe pisanie nie powiem pozdrawiam;)
iwonaroma Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 Hmmm... "trochę trochę" "chyba chyba" Powtórzenia celowe? W krótszych tekstach powtórzenia mogą wydawać się nachalne...
Korniey Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @iwonaroma masz racje, trochę chyba za dużo tego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. point taken 1
Rekomendowane odpowiedzi