Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Antoine W Opublikowano 2 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 Koniec lata Znalazłem dziewczynę na złotej plaży pijaną białym winem lub natłokiem wrażeń. On porzucił ją, zapewne słowami: – niech już wraca do domu! Smarkata. Przecież to już koniec lata… Nie – ona nie ma już domu okrutny kolego. Miała tylko ciebie (i tego poprzedniego) nie ma dokąd wracać – by wyróżnić się z tła. Zostałem, chyba, ja A ja, ja ją przygarnę, już na zawsze na dobre i złe. Przecież idzie chmurna jesień… Czyż nie? ........................................................................ Jak spałam usiadł przy mnie chłopak na złotej plaży miał silne ramiona, zwyczajny taki z twarzy. A w oczach szarozielonych, miał coś takiego że od razu poszłabym do niego… Nie zapytał mnie o imię ani ile mam lat. Tylko na wielkim czarnym motocyklu zabrał mnie, w i n n y świat. 8
violetta Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 Ten świat jest piękny przed oczami:) 1
Antoine W Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @Antoine W @violetta - dzięki
Rafael Marius Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @Antoine W Nierozłączna przez wieki para pocieszyciel i ofiara. 2
Antoine W Opublikowano 3 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 @Rafael Marius Przyznaj, że zauważyłeś że trochę podśmiewam się z tego wyświechtanego schematu :) @Leszczym Taki miałem zamiar :) (ma być tak piękne że aż.... śmieszne?)
Rafael Marius Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak najbardziej dostrzegłem lekką ironię. 1
Antoine W Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @Wiesław J.K. dzięki :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 Niesamowicie Łukasz Jasiński 1
Amber Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @Antoine W Ajajaj, problematyczne podejście, fajnie ujęte wierszem :))
Antoine W Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2025 (edytowane) @R.Loba Dzięki Edytowane 24 Kwietnia 2025 przez Antoine W dopisek (wyświetl historię edycji)
Antoine W Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Deonix_ Dzięki... 1
Rekomendowane odpowiedzi